MORTALIN
Send til en ven  Print  Sitemap  Login
Ring til os alle ugens 7 dage fra kl. 08.00-20.00
SkadedyrFødevaresikkerhedKontaktWebShopVirksomhederLandbrugMORTALINKommunerFAQDatablade

HACCP KURSUS - FØDEVARESIKKERHED

Få et grundlæggende kendskab til HACCP

FÅ STYR PÅ HACCP PRINCIPPERNE

Målet er at give deltagerne et grundlæggende kendskab til HACCP, så de kan indgå som medlemmer af virksomhedens HACCP / Fødevaresikkerheds team.

Kursets indhold sikrer opfyldelse af kravene til uddannelse af HACCP / fødevaresikkerheds teamets medlemmer som beskrevet i BRC Global Standard Food og ISO 22000
 

HACCP er et af de vigtigste værktøjer indenfor fødevaresikkerhed.

INDHOLD HACCP KURSUS

På et HACCP Kursus gennemgåes flg.:

  • HACCP principperne
  • Risikovurdering
  • Dokumentation af risikoanalysen
  • Dokumentation for overvågning af CCP’er, GMP og/eller oPRP / PRP’er
  • Intern audit

KURSETS OPBYGNING

Kurset bygges op omkring HACCP principperne og BRC Global Standard Food og / eller ISO 22000.

Undervisningen skifter mellem teori og gruppearbejde.

Kursusbevis udstedes for samtlige deltagere.
Varighed: 6 timer.
Deltagerantal max. 12 personer. 

KURSUS INFORMATION

Vil du vide mere om HACCP Kursus, eller ønsker du en pris, er du velkommen til at kontakte os på 70 15 10 69 eller sende en mail til info@mortalin.dk

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at vide mere om HACCP Kursus, så kontakt os på 70 15 10 69 eller send en mail.

 

Kontakt
 
- der er viden til forskel

A/S MORTALIN   -   Bråbyvej 74-76   -   4690 Haslev   -   Tlf.: 56 31 10 69   -   Fax: 56 31 19 69   -   CVR-DK-nr. 24385914   -   E-mail: info@mortalin.dk   -   Vis på kort