knap-privat.png
mortalin-logo-web

Mærkningsregler

Få styr mærkningsreglerne


Kursets formål er at gøre deltagerne i stand til at kunne mærke og vurdere mærkningen af færdigpakkede fødevarer så de overholder gældende dansk og EU lovgivning på området. 


Kursets indhold 
Kurset tager udgangspunkt i EU forordning 1169/2011 (fødevareinformationsforordningen) og bekendtgørelse nr.1355 af 27/11/2015 (mærkningsbekendtgørelsen).

Følgende punkter gennemgås: 
  • Mærkningsreglerne
  • Anvendelse af ernærings- og sundhedsanprisninger
  • Handelsnormer og varestandarder
  • Opbygning af næringsdeklarationen
  • Oprindelsesmærkning af fødevarer
  • Mærkning af økologiske fødevarer
  • Regler om forbud mod vildledende mærkning
Kursets opbygning

Kurset bygges op omkring virksomhedens produktsortiment og med særlig fokus på de deklarationer, der allerede bruges. Der vil være mulighed for gennemgang af aktuelle produkter.
 
Kurset afholdes i virksomhedens lokaler.
Varighed: 3 timer
Deltagerantal: max. 8 personer.
 

Kursusinformation

Vil du vide mere om Mærkningskursus eller ønsker du en pris, er du velkommen til at kontakte os på 88 42 00 00 eller sende en mail til service@mortalin.dk

Logo-NPMA.png
Logo-BPCA
Logo-CEPA.png
Logo-BS.png

Mortalin er sponsor for:

Logo-Boernecancerfonden
Logo-Team-Rynkeby

A/S Mortalin

Bråbyvej 76 - 4690 Haslev

Tlf.: 88 42 00 00 - E-mail: service@mortalin.dk

CVR: 2438 5914

 

Cookie politik

ikon-luk-knappe
PAGE NOT FOUND (id: 382)
image001.png
BilledeLink:
Bierne
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Bekæmpelse myrer
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Fødevaresikkerhed
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Skadedyrsbekæmpelse
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Insektnet
image003.png