knap-privat.png
mortalin-logo-web
88 42 00 00
ikon-email.png
loginkey.png

Administrativ teamplayer - Tilst

Servicemedarbejder

Tidsbegrænset ansættelse


Vi har travlt og har derfor brug for en ekstra administrativ teamplayer til vores kontor i Tilst ved Aarhus. Vi søger en kollega, som med overblik og et smil i stemmen kan betjene kunder, borgere og kollegaer på telefon og mail.


Vi søger en ny kollega til en tidsbegrænset ansættelse med start hurtigst muligt og ca. 9 måneder frem.


En travl hverdag med tid til at have det sjovt

Du er den første man møder, når man henvender sig til Mortalin og din berøringsflade bliver bred. Du skal derfor kunne kommunikere med mange og meget forskellige mennesker i telefon og på mail. Du vil have kontakt til kommuner, borgere, erhvervskunder og serviceteknikere samt øvrige interne kollegaer. Du bliver en del af et team, hvor vi stoler på hinanden og værdsætter hinandens arbejdsindsats. Og vi mener det, når vi skriver teamplayer. Vi værdsætter et godt arbejdsklima, støtter den ærlige og gode dialog og holder af en fri omgangstone.


Din profil

For at få succes i stillingen er det vigtigste, at du vil arbejde sammen med os om at skabe et godt flow i dagligdagen. Måske har du erfaring fra kundeservice, administration eller andre steder, hvor man ikke altid ved, hvad dagen bringer af opgaver, når man møder på arbejde.


Derudover kan du genkende dig i nedenstående:

  • Du har erfaring som kontorassistent eller lignende og er evt. udlært kontorassistent
  • Du er rutineret IT-bruger
  • Du er struktureret og kommer i mål med dine opgaver på trods af forstyrrelser og afbrydelser
  • Du er udadvendt og kan kommunikere med alle mennesker
  • Du trives i et travlt miljø og bevarer dit gode humør, også når tingene driller.

Kendskab til XAL er en fordel, men ikke et krav.


Mortalin tilbyder

En stilling, hvor du får indblik i de mange processer og elementer, der er i en servicevirksomhed. Vores medarbejdere har mange forskellige baggrunde, og det sætter vi stor pris på. 

Mortalin er en solid, danskejet virksomhed, hvor de klassiske dyder: viden, ærlighed, vedholdenhed, omtanke og loyalitet er i højsædet. Vi gør os alle hver dag umage for at skabe en god dag for vores kunder, kollegaer og os selv. Det forventer vi også, at du gør.


Generelt

Ansættelse hurtigst muligt. Stillingen er tidsbegrænset i ca. 9 måneder. Arbejdstiden er 37 timer pr. uge og arbejdstiden er placeret i tidsrummet kl. 8-16 på ugens fem hverdage. Vores kontor ligger tæt på offentlige transportmidler og motorvej.


Du søger stillingen via linket nederst i annoncen. Hvis du vil vide mere om stillingen inden du sender din ansøgning, er du velkommen til at kontakte vores administrative serviceleder Jette Haunstrup på mail jhj@mortalin.dk eller telefon 23 38 4565. Samtaler afholdes løbende og vi ansætter når vi har fundet den rigtige kandidat.


Mortalin – der er viden til forskel
Mortalin er en førende dansk virksomhed inden for skadedyrsforebyggelse og fødevaresikkerhed. 


Mortalins referencer udgør en bred vifte af offentlige og private kunder inden for følsom industri, detailhandel, hotel og restaurationsbranchen, landbrug samt boligforeninger, offentlige institutioner og kommuner. Og vi bekæmper effektivt og hurtigt, skulle der opstå problemer. I Mortalin arbejder 130 mennesker.


Mortalin er kendt for høj faglighed og stor diskretion. 


Søg stillingen via jobindex

Logo-NPMA.png
Logo-BPCA
Logo-CEPA.png
Logo-BS.png

Mortalin er sponsor for:

Logo-Boernecancerfonden
Logo-Team-Rynkeby

A/S Mortalin

Bråbyvej 76 - 4690 Haslev

Tlf.: 88 42 00 00 - E-mail: info@mortalin.dk

CVR: 2438 5914

image001.png
BilledeLink:
Insektnet
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Fødevaresikkerhed
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Skadedyrsbekæmpelse
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Insektnet
image003.png