knap-privat.png
mortalin-logo-web
88 42 00 00
ikon-email.png
loginkey.png

Administrativ teamplayer til vores servicekontor

Kan du bevare overblikket og betjene vores kunder og kollegaer med et smil i stemmen så er du måske den kollega vi søger til vores servicekontor i Brabrand.

Sammen med dine kollegaer sikrer du, at hverdagen på kontoret kører og at kunder og kollegaer får den rette service. Vi tager vores rolle som servicekontor meget alvorligt og du skal derfor trives i en servicefunktion, hvor den plan vi lægger fra morgenstunden, kan ændre sig i løbet af dagen.


En travl hverdag med tid til at have det sjovt

Du er den første man møder, når man henvender sig til Mortalin og din berøringsflade bliver bred. Du skal derfor kunne kommunikere med mange og meget forskellige mennesker i telefon og på mail. Du vil have kontakt til kommuner, borgere, erhvervskunder og serviceteknikere samt øvrige interne kollegaer. Du bliver en del af et team, hvor vi stoler på hinanden og værdsætter hinandens arbejdsindsats. Og vi mener det, når vi skriver teamplayer. Vi værdsætter et godt arbejdsklima, støtter den ærlige og gode dialog og holder af en fri omgangstone. 


Din profil

For at få succes i stillingen er det vigtigste, at du vil arbejde sammen med os på at skabe et godt flow i dagligdagen. Måske har du erfaring fra kundeservice, administration eller andre steder, hvor man ikke altid ved, hvad dagen bringer af opgaver, når man møder på arbejde.

Derudover kan du genkende dig i nedenstående:

  • Du er udadvendt og kan kommunikere med alle mennesker
  • Du er struktureret og kommer i mål med dine opgaver på trods af forstyrrelser og afbrydelser
  • Du trives i et travlt miljø og bevarer dit gode humør, også når tingene driller
  • Du er rutineret IT-bruger
  • Du har erfaring som kontorassistent eller lignende og er evt. udlært kontorassistent

Kendskab til XAL er en fordel, men ikke et krav. Vi tilbyder

En stilling, hvor du bliver en del af de mange processer og elementer, der er i en servicevirksomhed. Vores medarbejdere har mange forskellige baggrunde, og det sætter vi stor pris på. Mortalin er en solid, danskejet virksomhed, hvor de klassiske dyder viden, ærlighed, vedholdenhed, omtanke og loyalitet er i højsædet. Vi gør os alle hver dag umage for at skabe en god dag for vores kunder, kollegaer og os selv. Det forventer vi også, at du gør.


Generelt

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge og arbejdstiden er placeret i tidsrummet 8-16 på ugens fem hverdage. Vores kontor ligger tæt på offentlige transportmidler og motorvej.


Du søger stillingen via linket nederst i annoncen. Hvis du vil vide mere om stillingen inden du sender din ansøgning, er du velkommen til at kontakte vores administrative serviceleder, Jette Haunstrup på telefon 23 38 45 65. Samtaler afholdes løbende, og vi ansætter når vi har fundet den rigtige kandidat.


Mortalin – der er viden til forskel

Mortalin er en førende dansk virksomhed inden for skadedyrsforebyggelse og fødevaresikkerhed. Mortalins referencer udgør en bred vifte af offentlige og private kunder inden for følsom industri, detailhandel, hotel og restaurationsbranchen, landbrug samt boligforeninger, offentlige institutioner og kommuner. Og vi bekæmper effektivt og hurtigt, skulle der opstå problemer. I Mortalin arbejder ca. 150 mennesker.


Mortalin er kendt for høj faglighed og stor diskretion. 

Læs mere på om os og vores ydelser her på hjemmesiden.


Søg stillingen via jobindex

Logo-NPMA.png
Logo-BPCA
Logo-CEPA.png
Logo-BS.png

Mortalin er sponsor for:

Logo-Boernecancerfonden
Logo-Team-Rynkeby

A/S Mortalin

Bråbyvej 76 - 4690 Haslev

Tlf.: 88 42 00 00 - E-mail: service@mortalin.dk

CVR: 2438 5914

 

Cookiepolitik

ikon-luk-knappe

Vi udfører kommunal rottebekæmpelse og skadedyrsikring efter Regeringens råd og anvisninger omkring forholdsregler og hygiejne.


Alle  medarbejdere holdes løbende opdateret omkring situationen og vores kunders krav til adgang og adfærd på lokationer. Administrativt personale arbejder i videste mulig omfang hjemmefra. 


Læs om vores adfærd, forholdsregler og bestræbelser på at minimere smitterisiko for Corona.


Du kan kontakte os på 8842 0000 eller service@mortalin.dk

image001.png
BilledeLink:
Bekæmpelse myrer
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Fødevaresikkerhed
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Skadedyrsbekæmpelse
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Insektnet
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Insektnet
image003.png