knap-privat.png
mortalin-logo-web
88 42 00 00
ikon-email.png
loginkey.png

Dispatcher

Vi har travlt og udvider vores servicekontor med to nye kollegaer, der skal hjælpe med at strukturere vores opgaveløsning og bidrage til, at vi bliver endnu bedre til at få alle opgaver afviklet hurtigt og effektivt.


En finger på pulsen

Du får en afvekslende hverdag, hvor du har fingeren på pulsen i forhold til dine kollegaer i marken og du får en bred kontaktflade både internt og eksternt.


Dine opgaver omfatter, at du tildeler indkomne opgaver til den rette servicetekniker ligesom du har overblikket over opgaver og kan flytte dem ved fravær eller opståede behov for ændringer.


Derudover er du en del af den daglige opgaveløsning på servicekontoret, hvor du tager imod kundehenvendelser og har kontakt med kommuner, borgere, erhvervskunder og interne kollegaer. Overblik og evnen til at holde fast i alle opgaver, så intet bliver glemt, er derfor centralt i hverdagen.


Systematisk teamplayer, der har overblikket

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vi vægter din erfaring fra en lignende stilling med kørselsplanlægning, disponering eller kundeservice højt. 


Du ved, hvad det vil sige at have gang i flere opgaver på samme tid og du går hjem med en god fornemmelse, når du har bidraget til, at få kabalen med opgaver og kunder til at gå op endnu en gang. 


Din fortrolighed med IT og solide erfaring med IT, som en del af den daglige opgaveløsning er afgørende.For at trives og få succes i stillingen er det derudover vigtigt, at du:

  • Har et godt kendskab til den danske geografi
  • Er en god og troværdig kommunikator
  • Har økonomisk forståelse i forhold til forretning og kundekontrakter
  • Er systematisk og analytisk i din opgaveløsning
  • Har gennemslagskraft, er vedholdenende og kan holde fast, til opgaven er løst
  • Du er rolig af natur og kan skabe tryghed omkring opgaveløsningen hos kunder og kollegaer
  • Du trives med selvstændighed og kan selv tage ansvar for at nå i mål med opgaver

Vores nye kollegaer motiveres af at bidrage til en samlet optimering af vores arbejdsgange. Der er tale om nyoprettede stillinger og du får derfor mulighed for at være med fra start og være med til at finde de rette arbejdsgange og sætte dit præg på opgaveløsningen. Dette kræver samtidig fokus og at du er i stand til at få dine kollegaer med, så vi alle løfter sammen.


Interesseret?

Du søger stillingen ved at sende dit cv samt ansøgning via linket nederst i annoncen. Vi behandler ansøgninger løbende og ansætter, når vi har fundet de rigtige kandidater. Har du spørgsmål til stillingen inden du sender din ansøgning kan du kontakte servicechef Peder Egestrand på telefon 2338 5305.

Vi ser frem til at høre fra dig.


Mortalin – der er viden til forskel

Mortalin er en førende dansk virksomhed inden for skadedyrsforebyggelse og fødevaresikkerhed. Mortalins referencer udgør en bred vifte af offentlige og private kunder inden for følsom industri, detailhandel, hotel- og restaurationsbranchen, landbrug samt boligforeninger, offentlige institutioner og kommuner. Og vi bekæmper effektivt og hurtigt, hvis der skulle opstå problemer. I Mortalin arbejder ca. 150 mennesker. Mortalin er kendt for høj faglighed og stor diskretion.


Læs mere på om os og vores ydelser her på vores hjemmeside.


Søg jobbet online via JobIndex.

Logo-NPMA.png
Logo-BPCA
Logo-CEPA.png
Logo-BS.png

Mortalin er sponsor for:

Logo-Boernecancerfonden
Logo-Team-Rynkeby

A/S Mortalin

Bråbyvej 76 - 4690 Haslev

Tlf.: 88 42 00 00 - E-mail: info@mortalin.dk

CVR: 2438 5914

image001.png
BilledeLink:
Bekæmpelse af hvepse
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Bekæmpelse af myre
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Insektnet
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Fødevaresikkerhed
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Skadedyrsbekæmpelse
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Insektnet
image003.png