knap-privat.png
mortalin-logo-web
88 42 00 00
ikon-email.png
loginkey.png
Nyheder
Overskrift (Max 70 tegn):

Hils på Thomas Beckmann, vores nye Serviceleder i Øst

Kort beskrivelse SEO (Max 160 tegn):

Vi er glade for at kunne præsentere vores nye kollega på Sjælland.

Indhold:

Thomas har erfaring som serviceleder og overmontør – men i en helt anden branche. ”I stillingsbeskrivelsen som Serviceleder hos Mortalin var beskrevet ønsker og forventninger til erfaring og kompetencer, som jeg har. Det, at arbejde i en servicevirksomhed, der har rødder i håndværkermiljø og gennem de seneste år har udviklet sig til en virksomhed med dyb, faglig viden, er en interessant, ny opgave”, fortæller Thomas, som så heldigvis for os i Mortalin valgte at give sig i kast med en helt ny fagverden og søge stillingen.


Thomas kommer til, i tæt samarbejde med de andre Serviceledere og Servicechef, Peder Egestrand, at udvikle serviceafdelingen yderligere, styrke samarbejdet og den professionelle tilgang til at tilføre værdi til kundernes forretning i alle berøringspunkter.


”Allerførst skal jeg rundt og hilse på alle mine kollegaer, dernæst skal jeg ud at køre med serviceteknikerne – jeg skal have vores produkter og services godt under huden, for at være den leder, der kan støtte et stærkt hold, sprede arbejdsglæde og være en god sparringspartner for mine kollegaer.”


Servicechef Peder Egestrand glæder sig over at have fået en profil med så solid baggrund i servicebranchen, og som samtidig har en montørbaggrund. ”I Thomas får vi en kollega og en Serviceleder, der har indblik i alle de funktioner, der udgør vores hverdag, at han så også har en coachende tilgang til lederjobbet gør, at vi kan få skabt optimale forhold og tilpas frihed for vores dygtige serviceteknikere. Thomas har i løbet af rekrutteringsfasen luftet sin humor, kreativitet, motivation og ansvarsfølelse, som er meget vigtige værdier i vores dagligdag. Jeg glæder mig til at byde Thomas velkommen i Mortalin-familien.”


Når Thomas ikke er hos Mortalin, kan du måske være så heldig at møde ham på Nakskov Brandmuseum – eller endda som chauffør i en gammel, fin brandbil for selveste julemanden.

Logo-NPMA.png
Logo-BPCA
Logo-CEPA.png
Logo-BS.png

Mortalin er sponsor for:

Logo-Boernecancerfonden
Logo-Team-Rynkeby

A/S Mortalin

Bråbyvej 76 - 4690 Haslev

Tlf.: 88 42 00 00 - E-mail: info@mortalin.dk

CVR: 2438 5914

image001.png
BilledeLink:
Bekæmpelse af hvepse
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Bekæmpelse af myre
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Insektnet
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Fødevaresikkerhed
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Skadedyrsbekæmpelse
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Insektnet
image003.png