knap-privat.png
mortalin-logo-web
88 42 00 00
ikon-email.png
loginkey.png

Salgskonsulent - Vestjylland

Salgskonsulent til Vestjylland

Trives du i en selvstændig hverdag i et afvekslende og udadvendt job – og er du drevet af at skabe resultater og relationer – så er du måske vores nye kollega. 


Da vores salgskonsulent i Vestjylland har fået nye udfordringer internt, søger vi en salgskonsulent, som brænder for at være en del af en virksomhed i vækst og som kan indgå som en del af vores stærke salgsteam.


Du overtager eksisterende kunder i området ligesom du vil arbejde med at øge kundegruppen i dit område. Du bor centralt i Vestjylland og vil arbejde med kunder i hele området.


Din hverdag er hos kunderne

Du får en afvekslende hverdag, hvor du selv tilrettelægger din tid, som for det meste bliver brugt på og hos kunderne. Du vil jævnligt have dialog med dine kolleger, der servicerer kunderne i dit område, således vi sikrer den rette opgaveløsning og at vores kunder kender os som en troværdig og pålidelig samarbejdspartner. Du kører ud fra din egen bopæl, hvorfor du arbejder meget selvstændigt – men dine kollegaer er aldrig længere end en telefonopringning væk.


Dine opgaver omfatter, opsøgende salg samt salg og rådgivning til nuværende kunder. Derudover får du et tæt samarbejde med dine kollegaer i salgsafdelingen, hvor vi sammen sikrer, at vi arbejder i samme retning og hen mod de fælles mål.

Der er tale om en stilling med fast månedsløn. Som en del af lønpakken indgår bl.a. sundhedssikring, attraktiv pensionsordning og firmabil.


Du kører ud fra din egen bopæl, hvorfor du arbejder meget selvstændigt – men dine kollegaer er aldrig længere end en telefonopringning væk.


Selvstarter med stærk salgsprofil

Du trives med den udadvendte rolle som salgskonsulent og motiveres af at skabe den gode aftale for kunden og Mortalin. Din erfaring med opsøgende salg kan komme fra rollen som salgskonsulent eller fra din daglige gang hos kunder, hvor du er vant til at yde service og har blikket for det relationsskabende salg. Du har forståelse for salg af serviceydelser og kan holde gejsten oppe – også når salget ikke lykkes i første omgang.


For at trives og få succes i stillingen er det derudover vigtigt, at du:

  • Er en god og troværdig kommunikator både mundtligt og skriftligt
  • Du kan skabe tillid og har en oprigtig interesse for kundernes behov
  • Har økonomisk forståelse for forretning og kundekontrakter
  • Har gennemslagskraft og kan holde fast, til opgaven er løst
  • Du trives med selvstændighed og kan selv tage ansvar for at nå i mål med opgaver

Interesseret?

Du søger stillingen ved at sende dit cv samt ansøgning via Jobindex. Vi behandler ansøgninger løbende og ansætter når vi har fundet den rigtige kandidat. Har du spørgsmål til stillingen inden du sender din ansøgning kan du kontakte salgschef Gitte Quaade på telefon 30991916.


Vi ser frem til at høre fra dig.


Der er viden til forskel

Mortalin er en førende dansk virksomhed inden for skadedyrsforebyggelse og fødevaresikkerhed. Mortalins referencer udgør en bred vifte af offentlige og private kunder inden for følsom industri, detailhandel, hotel og restaurationsbranchen, landbrug samt boligforeninger, offentlige institutioner og kommuner. Og vi bekæmper effektivt og hurtigt, skulle der opstå problemer. I Mortalin arbejder ca. 160 mennesker.


Mortalin er kendt for høj faglighed og stor diskretion.


Læs mere på om os og vores ydelser her på hjemmesiden


Logo-NPMA.png
Logo-BPCA
Logo-CEPA.png
Logo-BS.png

Mortalin er sponsor for:

Logo-Boernecancerfonden
Logo-Team-Rynkeby

A/S Mortalin

Bråbyvej 76 - 4690 Haslev

Tlf.: 88 42 00 00 - E-mail: info@mortalin.dk

CVR: 2438 5914

 

Cookiepolitik

ikon-luk-knappe

Vi udfører kommunal rottebekæmpelse og skadedyrsikring efter Regeringens råd og anvisninger omkring forholdsregler og hygiejne.


Alle  medarbejdere holdes løbende opdateret omkring situationen og vores kunders krav til adgang og adfærd på lokationer. Administrativt personale arbejder i videste mulig omfang hjemmefra. 


Læs om vores adfærd, forholdsregler og bestræbelser på at minimere smitterisiko for Corona.


Du kan kontakte os på 8842 0000 eller service@mortalin.dk

image001.png
BilledeLink:
Fødevaresikkerhed
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Skadedyrsbekæmpelse
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Insektnet
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Insektnet
image003.png