knap-privat.png
mortalin-logo-web
88 42 00 00
ikon-email.png
loginkey.png

Servicetekniker - Kalundborg

Serviceteknikere til nyt team i Kalundborg Kommune

Vi udvider vores team af engagerede serviceteknikere og leder efter dig, der ønsker at gøre en forskel for vores kunder hver dag. 


Som servicetekniker i Mortalin bliver din hverdag præget af alsidige opgaver, som du skal løse selvstændigt – vi kender ikke dagen i morgen, men vi ved, at den ikke bliver kedelig.


Vi overtager pr. 1. januar rottebekæmpelsen i Kalundborg Kommune og søger til vores team her 5 nye kolleger, som kan sikre en professionel løsning af denne opgave.


Du gør en forskel

Du har en afgørende rolle, da du er vores ansigt udadtil og er den, der møder vores kunder i dagligdagen. I Mortalin sætter vi en stor ære i at kunne tilføre kunden den helt rette viden til forebyggelse og bekæmpelse – det skal du være med til at sikre.


Dit arbejdssted bliver Kalundborg Kommune og du er gerne bosiddende i nærheden. Du vil rådgive vores kunder omkring effektiv forebyggelse mod skadedyr og du bekæmper, hvis skaden er sket. Efter en grundig oplæring vil du udføre mange af dine opgaver alene og det er afgørende, at du trives med dette og kan søge sparring ved behov. Du har naturligvis et team af kollegaer, som altid er klar til sparring ligesom du bliver klædt godt på via vores interne samt Miljøstyrelsens uddannelsesprogram.


Selvstarter med høj faglig stolthed

Du har høj selvstændighed og fungerer godt i en hverdag, hvor du arbejder meget alene. Samtidig er din evne til at yde god kundeservice og indgå i dialog med kunderne en afgørende faktor.Derudover kan du genkende dig selv i nedenstående:

  • Du er praktisk anlagt og har evt. en håndværksmæssig baggrund.
  • Du er udadvendt, har god situationsfornemmelse samt gennemslagskraft.
  • Du er velformuleret i skrift og tale på dansk.
  • Du er fortrolig med IT-værktøjer som er en del af dit daglige arbejde.
  • Du har kendskab til engelsk.

Kendskab til skadedyrsbekæmpelse samt uddannelse og certifikater hertil vil være fordel.


Da vores nye team skal have rottehunde, vil det være en fordel, hvis du har rottehund eller er interesseret i at få og træne en rottehund.

En forudsætning for at kunne varetage jobbet er, at du har kørekort kat. B.


Interesseret?

Send en kortfattet ansøgning samt CV hurtigst muligt via linket nederst i annoncen. Vi behandler ansøgninger løbende og ansætter når vi har fundet de rigtige kandidater. Har du spørgsmål til stillingen inden du sender din ansøgning, så kontakt Monni Bentzen på 3080 5656.


Mortalin – der er viden til forskel

Mortalin er en førende dansk virksomhed inden for skadedyrsforebyggelse og fødevaresikkerhed. Mortalins referencer udgør en bred vifte af offentlige og private kunder inden for følsom industri, detailhandel, hotel- og restaurationsbranchen, landbrug samt boligforeninger, offentlige institutioner og kommuner. Og vi bekæmper effektivt og hurtigt, hvis der skulle opstå problemer. I Mortalin arbejder ca. 150 mennesker. Mortalin er kendt for høj faglighed og stor diskretion.


Læs mere på om os og vores ydelser her på vores hjemmeside.


Søg jobbet online via JobIndex.

Logo-NPMA.png
Logo-BPCA
Logo-CEPA.png
Logo-BS.png

Mortalin er sponsor for:

Logo-Boernecancerfonden
Logo-Team-Rynkeby

A/S Mortalin

Bråbyvej 76 - 4690 Haslev

Tlf.: 88 42 00 00 - E-mail: info@mortalin.dk

CVR: 2438 5914

image001.png
BilledeLink:
Insektnet
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Fødevaresikkerhed
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Skadedyrsbekæmpelse
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Insektnet
image003.png