knap-privat.png
mortalin-logo-web
88 42 00 00
ikon-email.png
loginkey.png

Servicetekniker til Brande-området

Servicetekniker til Lolland, Falster og Sydsjælland

Vi søger lige nu en ny kollega til vores dygtige serviceteknikerteam. Vi leder efter dig, der ønsker at gøre en forskel for vores kunder hver dag. Som servicetekniker i Mortalin bliver din hverdag præget af alsidige opgaver, som du skal løse selvstændigt – vi kender ikke dagen i morgen, men vi ved, at den ikke bliver kedelig.


Vores nye kollega får arbejdssted på Falster, Lolland, Møn og Sydsjælland. Vi forventer, at du bor i lokalt i det område du servicerer gerne i nærheden af Nykøbing.


Du gør en forskel

Du har en afgørende rolle, da du er vores ansigt udadtil og er den, der møder vores kunder i dagligdagen. I Mortalin sætter vi en stor ære i at kunne tilføre kunden den helt rette viden til forebyggelse og bekæmpelse – det skal du være med til at sikre. Du vil rådgive vores kunder omkring effektiv forebyggelse mod skadedyr og du bekæmper, hvis skaden er sket. Vores kunder er bl.a. boligforeninger, det offentlige, detail, landbruget og private. Din hverdag vil derfor være meget afvekslende og du vil møde mennesker med forskellige baggrunde.


Efter en grundig oplæring vil du udføre mange af dine opgaver alene og det er afgørende, at du trives med dette og kan søge sparring ved behov. Du har naturligvis et team af kollegaer, som altid er klar til sparring ligesom du bliver klædt godt på via vores interne samt miljøstyrelsens uddannelsesprogram.


Selvstarter med høj faglig stolthed

For at trives i jobbet skal du have en høj selvstændighed og fungere godt i en hverdag, hvor du arbejder meget alene. Din evne til at yde god kundeservice og indgå i dialog med kunderne samtidig er en afgørende faktor.Derudover kan du genkende dig selv i nedenstående:

  • Du er udadvendt, har god situationsfornemmelse samt gennemslagskraft
  • Du er praktisk anlagt
  • Du er velformuleret i skrift og tale på dansk
  • Du er fortrolig med IT-værktøjer som en del af dit daglige arbejde
  • Du har kendskab til engelsk
  • Kendskab til skadedyrsbekæmpelse samt uddannelse og certifikater hertil vil være fordel

En forudsætning for at kunne varetage jobbet er, at du har kørekort kat. B.


Interesseret?

Send en kortfattet ansøgning samt CV hurtigst muligt via linket nederst i annoncen. Vi behandler ansøgninger løbende og ansætter, når vi har fundet den rigtige kandidat. Har du spørgsmål til stillingen inden du sender din ansøgning, så kontakt Jesper Espenhein på 30 99 64 71.


Mortalin – der er viden til forskel

Mortalin er en førende dansk virksomhed inden for skadedyrsforebyggelse og fødevaresikkerhed. Mortalins referencer udgør en bred vifte af offentlige og private kunder inden for følsom industri, detailhandel, hotel og restaurationsbranchen, landbrug samt boligforeninger, offentlige institutioner og kommuner. Og vi bekæmper effektivt og hurtigt, skulle der opstå problemer. I Mortalin arbejder ca. 150 mennesker.


Mortalin er kendt for høj faglighed og stor diskretion. 


Læs mere på om os og vores ydelser her på vores hjemmeside.


Søg jobbet online via JobIndex.

Logo-NPMA.png
Logo-BPCA
Logo-CEPA.png
Logo-BS.png

Mortalin er sponsor for:

Logo-Boernecancerfonden
Logo-Team-Rynkeby

A/S Mortalin

Bråbyvej 76 - 4690 Haslev

Tlf.: 88 42 00 00 - E-mail: info@mortalin.dk

CVR: 2438 5914

image001.png
BilledeLink:
Bekæmpelse af hvepse
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Bekæmpelse af myre
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Insektnet
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Fødevaresikkerhed
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Skadedyrsbekæmpelse
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Insektnet
image003.png