knap-privat.png
mortalin-logo-web
88 42 00 00
ikon-email.png
loginkey.png

Salgskonsulenter

 

Trives du i en selvstændig hverdag i et afvekslende og udadvendt job – og er du drevet af at skabe resultater og relationer – så er du måske vores nye kollega. Vi søger to nye salgskonsulenter, som brænder for at være en del af en virksomhed i vækst og som kan indgå som en del af vores stærke salgsteam.
 

Du bliver en del af en virksomhed, som lige nu vokser. Vi har travlt og siger i starten af 2019 velkommen til mange nye kollegaer – herunder også vores nye kolleger i salgsafdelingen. Vi søger to nye salgskonsulenter til hver deres geografiske område:
 

Midt-/Østjylland: Du overtager eksisterende kunder i området, ligesom du vil arbejde med at få flere kunder. Du bor centralt i området og vil arbejde med kunder i hele området.


Sydjylland og Fyn: vores nuværende salgskonsulent i dette område har fået nye udfordringer internt, og vi søger derfor en ny kollega hertil, som skal arbejde med nye og eksisterende kunder. Du bor centralt i området og vil arbejde med kunder i hele området.


Din hverdag

Du får en afvekslende hverdag, hvor du selv tilrettelægger din tid, som for det meste bliver brugt på og hos kunderne. Du vil jævnligt have dialog med dine kollegaer, der servicerer kunderne i dit område, således vi sikrer den rette opgaveløsning, og at vores kunder kender os som en troværdig og pålidelig samarbejdspartner. Du kører ud fra din egen bopæl, hvorfor du arbejder meget selvstændigt – men dine kollegaer er aldrig længere end en telefonopringning væk.


Dine opgaver omfatter opsøgende salg samt salg og vejledning til nuværende kunder. Derudover får du et tæt samarbejde med dine kollegaer i salgsafdelingen, hvor vi sammen sikrer, at vi arbejder i samme retning og hen mod de fælles mål.
 

  

 

 

 

 

Selvstarter med stærk salgsprofil

Du har en stærk salgsbaggrund og kender jobbet som salgskonsulent. Du trives med den udadvendte rolle som salgskonsulent og motiveres af at skabe den gode aftale for kunden og Mortalin. Du ved, hvad det vil sige at arbejde med opsøgende salg og kan holde gejsten oppe – også når salget ikke lykkes i første omgang. For at trives og få succes i stillingen er det derudover vigtigt, at du:

  • Er resultatorienteret og går efter målet
  • Har gode IT-kompetencer og er fortrolig med Office-pakken
  • Har gennemslagskraft og kan holde fast, til opgaven er løst
  • Du kan skabe tillid og er kendt for pålidelighed i dine relationer til kunderne
  • Har økonomisk forståelse for forretning og kundekontrakter
  • Du trives med selvstændighed og kan selv tage ansvar for at nå i mål med opgaver

Interesseret?

Du søger stillingen ved at sende dit cv samt ansøgning via ”søg jobbet online” nederst i annoncen. Vi behandler ansøgninger løbende og ansætter, når vi har fundet de rigtige kandidater. Har du spørgsmål til stillingen, inden du sender din ansøgning kan du kontakte salgschef Gitte Quaade på telefon 30 99 19 16.

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Mortalin – der er viden til forskel

Mortalin er en førende dansk virksomhed inden for skadedyrsforebyggelse og fødevaresikkerhed. Mortalins referencer udgør en bred vifte af offentlige og private kunder inden for følsom industri, detailhandel, hotel- og restaurationsbranchen, landbrug samt boligforeninger, offentlige institutioner og kommuner. Og vi bekæmper effektivt og hurtigt, hvis der skulle opstå problemer. I Mortalin arbejder ca. 150 mennesker. Mortalin er kendt for høj faglighed og stor diskretion.

 

Læs mere på om os og vores ydelser her på vores hjemmeside.

 

Søg jobbet online via JobIndex. 

Logo-NPMA.png
Logo-BPCA
Logo-CEPA.png
Logo-BS.png

Mortalin er sponsor for:

Logo-Boernecancerfonden
Logo-Team-Rynkeby

A/S Mortalin

Bråbyvej 76 - 4690 Haslev

Tlf.: 88 42 00 00 - E-mail: info@mortalin.dk

CVR: 2438 5914

image001.png
BilledeLink:
Bekæmpelse af hvepse
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Bekæmpelse af myre
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Insektnet
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Fødevaresikkerhed
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Skadedyrsbekæmpelse
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Insektnet
image003.png