knap-privat.png
mortalin-logo-web

Awareness Webinar 

Ejendomme & Administration

Awareness - Skadedyr som webinar henvender sig til: 

 • boligforeninger
 • feriecentre
 • vandrehjem
 • flygtningecentre

Alle steder er kendetegnet ved udenomsarealer, måske endda med kratbevoksning, grønne områder med dyreliv og mange mennesker, der har deres daglige færden på stederne. Også indendørs er der mange mennesker, hyppige skift i gæster/beboere - ofte på meget lidt plads - hvilket også kan give udfordringer i forhold til omfanget af skadedyr.


Den kombination kan give et øget skadedyrstryk, og det er derfor vigtigt, at du som ansat og/eller ansvarlig for stedet, ved, hvilke skadedyr der er risiko for, hvordan deres adfærd er, risiko for de mennesker, der færdes på stedet - og hvornår du skal sætte ind med rådgivning af beboere, eller hvornår du skal tilkalde os. 


På webinaret gennemgår vi, hvordan du  kan vejlede og formidle viden om adfærd, der kan mindske risiko for skadedyr. Vi peger også på kendetegn, der bør få dig til at tilkalde professionel assistance. 


Omtanke, viden og den rette adfærd sparer de mennesker, der har deres dagligdag og liv på dine områder, for bekymringer, og kan være medvirkende til at mindske risiko og omfang af skadedyrsangreb.  For din virksomhed er det et element i at opnå og bevare større tilfredshed blandt beboerne og borgerne - og det kan være medvirkende til en omkostningsbevidst drift. 


Info om webinar

Bestil et Awareness webinar målrettet din virksomhed og jeres behov. Webinaret varer to timer. Vi udsteder deltagerbevis, som sendes på mail efterfølgende. 


Webinar afholdes efter aftale og på ønsket dato og tidspunkt. Kontakt os for yderligere info. Send os en mail på service@mortalin.dk

Mere viden

I tæt samarbejde mellem servicetekniker, kvalitetsinspektør, vores egne biologer og vores service- og salgsafdelinger finder vi med dig den rette løsning. 


Vi leverer grøn skadedyrbekæmpelse og vejleder dig i, hvordan du i samarbejde med kollegaer og gæster/beboere kan mindske risiko for skadedyr. 


Vi følger lovgivningen og IPM-principperne, når vi udfører grøn skadedyrservice og vejleder i valg af den rette løsning.


Miljørigtige og grønne løsninger

GreenTrapOnline - den effektive overvågning og bekæmpelse. Med GreenTrapOnline kan du nemmere og målrettet overvåge store arealer. 


UV-fælder - Vega en diskret, pæn og samtidig effektiv løsning.


En gnaverserviceaftale giver mulighed for en løsning, der er tilpasset behov og forhold. Vi fører en række forskellige kontrolpunkter, der kan udstyres med forskellige fælder, bifangstsikring samt GreenTrapOnline.


En insektserviceaftale består af lige netop de elementer, der er brug for hos jer. Vi vejleder om, forebygger mod og bekæmper både krybende og kravlende insekter.


Vi tilbyder forebyggelse og bekæmpelse af blandt andet: 

 • Rotter
 • Mus
 • Fugle
 • Hvepse
 • Myrer
 • Væggelus
 • Kakerlakker
 • Sølvkræ/sølvfisk
 • Bananfluer


Logo-NPMA.png
Logo-BPCA
Logo-CEPA.png
Logo-BS.png

Mortalin er sponsor for:

Logo-Boernecancerfonden
Logo-Team-Rynkeby

A/S Mortalin

Bråbyvej 76 - 4690 Haslev

Tlf.: 88 42 00 00 - E-mail: service@mortalin.dk

CVR: 2438 5914

 

Cookie politik

ikon-luk-knappe
PAGE NOT FOUND (id: 382)
image001.png
BilledeLink:
Bierne
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Bekæmpelse myrer
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Fødevaresikkerhed
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Skadedyrsbekæmpelse
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Insektnet
image003.png