knap-privat.png
mortalin-logo-web

Awareness Webinar 

Ejendomme & Administration

Awareness - Skadedyr som webinar henvender sig til: 

 • boligforeninger
 • feriecentre
 • vandrehjem
 • flygtningecentre

Alle steder er kendetegnet ved udenomsarealer, måske endda med kratbevoksning, grønne områder med dyreliv og mange mennesker, der har deres daglige færden på stederne. Også indendørs er der mange mennesker, hyppige skift i gæster/beboere - ofte på meget lidt plads - hvilket også kan give udfordringer i forhold til omfanget af skadedyr.


Den kombination kan give et øget skadedyrstryk, og det er derfor vigtigt, at du som ansat og/eller ansvarlig for stedet, ved, hvilke skadedyr der er risiko for, hvordan deres adfærd er, risiko for de mennesker, der færdes på stedet - og hvornår du skal sætte ind med rådgivning af beboere, eller hvornår du skal tilkalde os. 


På webinaret gennemgår vi, hvordan du  kan vejlede og formidle viden om adfærd, der kan mindske risiko for skadedyr. Vi peger også på kendetegn, der bør få dig til at tilkalde professionel assistance. 


Omtanke, viden og den rette adfærd sparer de mennesker, der har deres dagligdag og liv på dine områder, for bekymringer, og kan være medvirkende til at mindske risiko og omfang af skadedyrsangreb.  For din virksomhed er det et element i at opnå og bevare større tilfredshed blandt beboerne og borgerne - og det kan være medvirkende til en omkostningsbevidst drift. 


Info om webinar

Tilmeld dig vores awareness-webinar, varighed to timer. Vi udsteder deltagerbevis, som sendes på mail efterfølgende. 


Vi afholder webinaret på tre datoer, vælg den dato, der passer dig bedst. Prisen er en introduktionspris på 395,00 kr. ex moms og miljøtillæg. 


Er I flere fra samme sted, og ønsker I et webinar, der er lavet til jer og jeres problemstillinger, så kontakt os på service@mortalin.dk

Mere viden

I tæt samarbejde mellem servicetekniker, kvalitetsinspektør, vores egne biologer og vores service- og salgsafdelinger finder vi med dig den rette løsning. 


Vi leverer grøn skadedyrbekæmpelse og vejleder dig i, hvordan du i samarbejde med kollegaer og gæster/beboere kan mindske risiko for skadedyr. 


Vi følger lovgivningen og IPM-principperne, når vi udfører grøn skadedyrservice og vejleder i valg af den rette løsning.


Miljørigtige og grønne løsninger

GreenTrapOnline - den effektive overvågning og bekæmpelse. Med GreenTrapOnline kan du nemmere og målrettet overvåge store arealer. 


UV-fælder - Vega en diskret, pæn og samtidig effektiv løsning.


En gnaverserviceaftale giver mulighed for en løsning, der er tilpasset behov og forhold. Vi fører en række forskellige kontrolpunkter, der kan udstyres med forskellige fælder, bifangstsikring samt GreenTrapOnline.


En insektserviceaftale består af lige netop de elementer, der er brug for hos jer. Vi vejleder om, forebygger mod og bekæmper både krybende og kravlende insekter.


Vi tilbyder forebyggelse og bekæmpelse af blandt andet: 

 • Rotter
 • Mus
 • Fugle
 • Hvepse
 • Myrer
 • Væggelus
 • Kakerlakker
 • Sølvkræ/sølvfisk
 • Bananfluer


Udfyld tilmeldingsformularen herunder

 

 1. Kurser:

 2. Deltager:

 3. Dette er kontaktpersonen

 4. Ekstra deltagere:

 5. Tilføj yderligere deltagere

   1. Faktureringsadresse:

   1. Kontaktperson:

   1. Kommentar og spørgsmål:

   Logo-NPMA.png
   Logo-BPCA
   Logo-CEPA.png
   Logo-BS.png

   Mortalin er sponsor for:

   Logo-Boernecancerfonden
   Logo-Team-Rynkeby

   A/S Mortalin

   Bråbyvej 76 - 4690 Haslev

   Tlf.: 88 42 00 00 - E-mail: service@mortalin.dk

   CVR: 2438 5914

    

   Cookiepolitik

   ikon-luk-knappe

   Vi udfører kommunal rottebekæmpelse og skadedyrsikring efter Regeringens råd og anvisninger omkring forholdsregler og hygiejne.


   Alle  medarbejdere holdes løbende opdateret omkring situationen og vores kunders krav til adgang og adfærd på lokationer. Administrativt personale arbejder i videste mulig omfang hjemmefra. 


   Læs om vores adfærd, forholdsregler og bestræbelser på at minimere smitterisiko for Corona.


   Du kan kontakte os på 8842 0000 eller service@mortalin.dk

   image001.png
   BilledeLink:
   Bekæmpelse myrer
   image003.png
   image001.png
   BilledeLink:
   Fødevaresikkerhed
   image003.png
   image001.png
   BilledeLink:
   Skadedyrsbekæmpelse
   image003.png
   image001.png
   BilledeLink:
   Insektnet
   image003.png
   image001.png
   BilledeLink:
   Insektnet
   image003.png