knap-privat.png
mortalin-logo-web

Om os

Viden, erfaring, nærhed og værdierEt samarbejde med Mortalin er et samarbejde med en absolut førende dansk virksomhed indenfor rådgivning, forebyggelse og bekæmpelse af skadedyr og insekter.


Mortalins referencer udgør en bred vifte af kunder indenfor følsom industri, detailhandel, hotel og restaurationsbranchen,  samt boligforeninger, offentlige institutioner og landbrug.


Du kan forvente en samarbejdspartner, der involverer sig dybt i din virksomhed. Mortalin er kendt for nytænkning, kompromisløs høj faglighed og stor diskretion.


Uddannelse og viden

Du vil altid blive tilbudt den nyeste viden og de nyeste metoder til forebyggelse og bekæmpelse i overensstemmelse med de til enhver tid gældende regler og love. Det er et resultat af Mortalins stærke relationer til leverandører, myndigheder og andre interessenter.


Alle ansatte i Mortalin gennemgår et internt uddannelsesforløb, der er fælles for alle - uanset funktion. Efter basisforløbet tilpasses den videre interne uddannelse medarbejderens jobfunktion. Landsdækkende med kendskab til de lokale virksomheder

I Mortalin arbejder godt 200 serviceteknikere, servicemedarbejdere, fødevarekonsulenter, sælgere og back office-kollegaer i form af biologer, ledere og andre specialister. I Mortalin arbejder også 25 rottehunde, som bruges i både kommunal rottebekæmpelse og på opgaver med mus og rotter for vores erhvervskunder. Alle arbejder vi på at skabe den bedste løsning og oplevelse for dig som kunde. 


Vores serviceteknikere, fødevarekonsulenter og sælgere arbejder i deres lokalområde. Det giver dyb viden og lokale forhold og mulighed for at kunne agere hurtigt ved behov. 


Vores servicekontor er placeret i Brabrand ved Aarhus, og på vores adresse i Haslev holder centrale funktioner så som økonomi og teknisk afdeling til.


Vi er landsdækkende og rykker ud med kort varsel. 


Mortalin - der er viden til forskel. Kontakt os hør hvilken forskel vi kan gøre for din virksomhed.

Vores værdier danner grundlag for beslutninger og handlinger. Vi søger at bruge dem aktivt i vores daglige arbejde.


VIDEN: Vores kompetencer og faglighed

Viden er Mortalins fundament. Vi leverer høj faglighed baseret på opdateret viden, så vores kunder til enhver tid modtager den rigtige løsning med udgangspunkt i den individuelles behov. Læs mere om vores værdier.


OMTANKE: Vores fælles ansvar for bæredygtighed

I Mortalin udviser vi ansvarlighed over for mennesker og miljø. Vi sikrer, at vores løsninger til enhver tid lever op til samfundets etiske og miljømæssige normer og krav. Vi lægger vægt på rådgivning og forebyggelse med fokus på at skabe bæredygtige løsninger for kunden. Læs mere om vores værdier.


VEDHOLDENHED: Vores dedikation sikrer høj kvalitet

I Mortalin sætter vi en ære i at arbejde omhyggeligt og systematisk. Vi leverer kvalitet med kontinuerlig udvikling af samarbejde og relationer. Via dedikation sørger vi for, at opgaven bliver fulgt hele vejen, og at den rigtige løsning findes i samarbejde med kunder og kolleger. Læs mere om vores værdier.


LOYALITET: Vi ved at tillid baseres på relationer og loyalitet

Mortalins opgaver er af udpræget følsom karakter, og de relationer, vi opbygger til vores kunder og samarbejdspartnere, bygger på en høj grad af tillid og diskretion.

Vi er bevidste om, at loyalitet mellem mennesker skabes gennem interesse og forståelse samt leverancer af høj kvalitet. Læs mere om vores værdier.


ÆRLIGHED: Gennemsigtighed sikrer behovstilpassede løsninger

Vi lægger vægt på at levere løsninger, der er tilpasset kundens behov. Vores anbefalinger er sagligt begrundede, og vi skaber gennemsigtighed gennem åben dialog og dokumentation. Læs mere om vores værdier.Logo-NPMA.png
Logo-BPCA
Logo-CEPA.png
Logo-BS.png

Mortalin er sponsor for:

Logo-Boernecancerfonden
Logo-Team-Rynkeby

A/S Mortalin

Bråbyvej 76 - 4690 Haslev

Tlf.: 88 42 00 00 - E-mail: service@mortalin.dk

CVR: 2438 5914

 

Cookie politik

ikon-luk-knappe
PAGE NOT FOUND (id: 382)
image001.png
BilledeLink:
Bierne
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Bekæmpelse myrer
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Fødevaresikkerhed
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Skadedyrsbekæmpelse
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Insektnet
image003.png