knap-privat.png
mortalin-logo-web

Job i Mortalin

Job i Mortalin

I Mortalin er vi mere end 160 engagerede kollegaer – er du den næste vi kan byde velkommen?


Vi har mange forskellige fagområder og tæller både serviceteknikere, servicemedarbejdere, fødevarekonsulenter, sælgere, biologer, ledere og andre specialister. Vi søger løbende nye kollegaer og alle vores ledige stillinger bliver slået op her.


På vores adresse i Brabrand ved Aarhus er vores servicekontor placeret, og i Haslev finder du vores vores økonomiafdeling, salgssupport og tekniske afdeling. 

Vores serviceteknikere, fødevarekonsulenter og sælgere arbejder i deres lokalområde - vi er tæt på vores kunder i hele Danmark.


Kig dig omkring og læs mere om os, vores fagområder, brancher vi servicerer og vores serviceydelser inden for skadedyr samt vores services indenfor fødevarer. 


Du kan også læse mere om vores værdier her


Er der på nuværende tidspunkt ikke en ledig stilling, der har din interesse, kan du oprette dig i vores kandidatbank via linket nederst på siden. Via din profil i kandidatbanken kan du også tilmelde dig vores jobagent. Med en jobagent får besked når vi slår stillinger op, der kan have din interesse.


Vi modtager kun ansøgninger via ansøgningsformularen i den enkelte jobannonce eller via oprettelse i vores kandidatbank. 

Logo-NPMA.png
Logo-BPCA
Logo-CEPA.png
Logo-BS.png

Mortalin er sponsor for:

Logo-Boernecancerfonden
Logo-Team-Rynkeby

A/S Mortalin

Bråbyvej 76 - 4690 Haslev

Tlf.: 88 42 00 00 - E-mail: service@mortalin.dk

CVR: 2438 5914

 

Cookie politik

ikon-luk-knappe

Vi udfører kommunal rottebekæmpelse og skadedyrsikring efter Regeringens råd og anvisninger omkring forholdsregler og hygiejne.


Alle  medarbejdere holdes løbende opdateret omkring situationen og vores kunders krav til adgang og adfærd på lokationer. Administrativt personale arbejder i videste mulig omfang hjemmefra. 


Læs om vores adfærd, forholdsregler og bestræbelser på at minimere smitterisiko for Corona.


Du kan kontakte os på 8842 0000 eller service@mortalin.dk

image001.png
BilledeLink:
Bekæmpelse myrer
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Fødevaresikkerhed
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Skadedyrsbekæmpelse
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Insektnet
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Insektnet
image003.png