knap-privat.png
mortalin-logo-web
Nyheder
Overskrift (Max 70 tegn):

Awareness - skadedyr, nu som webinar

Kort-beskrivelse-SEO-Max-160-tegn:

Awareness om skadedyr til den følsomme industri - åbent webinar

Indhold:

Gennem et stykke tid har vi tilbudt Awareness Skadedyr i webinarform. Webinarerne har været virksomhedstilpasset, det vil sige, at alle deltagere har været fra samme virksomhed.


Vi har løbende fået forespørgsler på åbne kurser, altså kurser, hvor en eller få deltagere er fra samme virksomhed, og hvor medarbejdere fra forskellige virksomheder i samme segment kan deltage. Særligt i de seneste uger har efterspørgslen været stigende. 


Derfor tilbyder vi nu vores Awareness Skadedyr som åbent webinar. I første omgang til den følsomme industri. Om ganske få dage, når vi har det tekniske på plads, tilbyder vi til yderligere et segment.


Hvis du vil vide mere om Webinar Awareness Skadedyr til den følsomme industri, kan du læse mere om indhold af Awarenes Skadedyr som webinar. Du kan tilmelde dig via tilmeldingsformular til den følsomme industri. Du kan vælge mellem tre datoer - 26. maj, 9. juni, 16. juni. Webinaret varer to timer, og vi udsteder deltagerbevis. Hvis du ønsker et virksomhedstilpasset kursus, tager du fat i os.


Det åbne webinar Awareness skadedyr kører til intro-pris de tre nævnte datoer - 395 DKK ex moms og miljøtillæg.


 - og vi arbejder på højtryk på at få lavet information og tilmeldingsformular til boligforeninger, vandrehjem, feriecentre og flygtningecentre. 


Har du spørgsmål eller kan vi hjælpe dig med tilmeldingen, så tag fat i os på 8842 0000 eller service@mortalin.dk

Logo-NPMA.png
Logo-BPCA
Logo-CEPA.png
Logo-BS.png

Mortalin er sponsor for:

Logo-Boernecancerfonden
Logo-Team-Rynkeby

A/S Mortalin

Bråbyvej 76 - 4690 Haslev

Tlf.: 88 42 00 00 - E-mail: service@mortalin.dk

CVR: 2438 5914

 

Cookie politik

ikon-luk-knappe

Vi udfører kommunal rottebekæmpelse og skadedyrsikring efter Regeringens råd og anvisninger omkring forholdsregler og hygiejne.


Alle medarbejdere holdes løbende opdateret omkring situationen og vores kunders krav til adgang og adfærd på lokationer.


Har du spørgsmål til håndtering eller har du ændringer i krav til adgang og adfærd i din virksomhed, beder vi dig sende os en mail på: service@mortalin.dk

image001.png
BilledeLink:
Bekæmpelse myrer
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Fødevaresikkerhed
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Skadedyrsbekæmpelse
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Insektnet
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Insektnet
image003.png