knap-privat.png
mortalin-logo-web
Nyheder
Overskrift (Max 70 tegn):

CEPA - vellykket midtvejs audit

Kort-beskrivelse-SEO-Max-160-tegn:

CEPA-certificeringen er godt indarbejdet i Mortalins hverdag

Indhold:

Mortalin var den første danske virksomhed til at blive CEPA-certificeret. Det skete i 2015. Helt automatisk gennemgår vi som CEPA-certificeret virksomhed en midtvejs audit. Denne blev gennemført i sommer og var vellykket!


CEPA-certificeringen er europæisk og betyder: Confederation of European Pest Management Associations. Til grund for certificeringen ligger den europæiske standard, der specificerer krav til kompetencer og håndtering af processer både fra lovgivningsside og egen.


"CEPA beskriver, hvordan vi håndterer forskellige processer, og vi oplever, at nogle af vores allerstørste kunder efterspørger en sådan beskrivelse og standardisering," forklarer Søren Navntoft, områdeleder i Mortalin. 


Mange af Mortalins kunder er selv certificeret og lever op til forskellige standarder. CEPA er branchens 'svar' på ISO-certificeringen, som kendes fra andre brancher," 


"Certificeringen er forholdsvis ny, men vi  kan mærke, at vores kunder er meget interesseret i at tænke den i i kravspecifikation i større tilbud og udbud," konstaterer Gitte Quaade, salgsleder i Mortalin.


Hvis du vil høre mere om, hvordan du kan bruge CEPA-certificeringen i dine kravspecifikationer, så kontakt Gitte Quaade - qiq@mortalin.dk

Logo-NPMA.png
Logo-BPCA
Logo-CEPA.png
Logo-BS.png

Mortalin er sponsor for:

Logo-Boernecancerfonden
Logo-Team-Rynkeby

A/S Mortalin

Bråbyvej 76 - 4690 Haslev

Tlf.: 88 42 00 00 - E-mail: service@mortalin.dk

CVR: 2438 5914

 

Cookie politik

ikon-luk-knappe

Vi udfører kommunal rottebekæmpelse og skadedyrsikring efter Regeringens råd og anvisninger omkring forholdsregler og hygiejne.


Alle medarbejdere holdes løbende opdateret omkring situationen og vores kunders krav til adgang og adfærd på lokationer.


Har du spørgsmål til håndtering eller har du ændringer i krav til adgang og adfærd i din virksomhed, beder vi dig sende os en mail på: service@mortalin.dk

image001.png
BilledeLink:
Bekæmpelse myrer
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Fødevaresikkerhed
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Skadedyrsbekæmpelse
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Insektnet
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Insektnet
image003.png