knap-privat.png
mortalin-logo-web
Nyheder
Overskrift (Max 70 tegn):

Coronavirus - Håndtering af skadedyrservice og fødevaresikkerhed

Kort-beskrivelse-SEO-Max-160-tegn:

Vi tager alle foranstaltninger for at kunne leve op til alle krav, Regeringen og vores kunder stiller til os i denne tid. Alle medarbejdere er løbende opdateret på hygiejne, adfærd og på jeres, vores kunders, krav til adgang og adfærd på jeres lokationer. Tag kontakt til os, hvis du har spørgsmål.

Indhold:

Kære læser af denne information


Alle oplever vi store omvæltninger og forandringer i vores dagligdag lige for tiden. Alligevel er der visse vante og kendte elementer og handlinger, der er vigtige og nødvendige at holde fast i og udføre, ganske som vi plejer.


I Mortalin fortsætter vi vores skadedyrsbekæmpelse og sikring af fødevaresikkerhed. Vi er jf. Kommunernes Landsforening en del af nødberedskabet.


Vi udfører derfor fortsat:

  • Kommunal rottebekæmpelse
  • Skadedyrservice for alle, der måtte have behov for det.

For at kunne gøre det, har vi truffet en række foranstaltninger:


Følsom industri, Hospitaler & plejecentre

  • Kunder, der ikke ønsker os indenfor på deres lokationer, kan meddele dette til vores servicetekniker, der kommer for at udføre servicebesøget. Vores servicetekniker henvender sig forud for besøget til vanlig kontaktperson. Angiv hvilke forholdsregler, du ønsker at vi tager.
  • Vi anbefaler, at vi udfører den udvendige del af servicebesøget og klarer underskrift/kvittering via telefonen. Alle aftaler om ændringer og bemærkninger noteres på servicerapporten, så du kan fremlægge info ved audit.
  • Ønsker I ikke at få gennemført hverken det udvendige eller det indvendige servicebesøg, noterer vi dette i bemærkningsfeltet, så du har komplet historik på din skadedyrservice.

Boligforeninger og kommunal rottebekæmpelse


  • Hvis vi skal indenfor, ønsker vi at få forholdsregler oplyst, ligesom vi stiller dig en række spørgsmål. Det gør vi for at mindske risiko for smitte.

Servicebesøg kan tage længere tid end vanligt, og vi stiller spørgsmål, som vi ikke plejer at stille. Men intet er som det plejer. Lad os stå sammen, udvise omtanke i adfærd og bruge den viden vi har om minimering af smitte bedst mulig.


Har du spørgsmål, kan du kontakte os på telefon nummer 8842 0000 eller via e-mail service@mortalin.dk


Logo-NPMA.png
Logo-BPCA
Logo-CEPA.png
Logo-BS.png

Mortalin er sponsor for:

Logo-Boernecancerfonden
Logo-Team-Rynkeby

A/S Mortalin

Bråbyvej 76 - 4690 Haslev

Tlf.: 88 42 00 00 - E-mail: service@mortalin.dk

CVR: 2438 5914

 

Cookie politik

ikon-luk-knappe

Vi udfører kommunal rottebekæmpelse og skadedyrsikring efter Regeringens råd og anvisninger omkring forholdsregler og hygiejne.


Alle medarbejdere holdes løbende opdateret omkring situationen og vores kunders krav til adgang og adfærd på lokationer.


Har du spørgsmål til håndtering eller har du ændringer i krav til adgang og adfærd i din virksomhed, beder vi dig sende os en mail på: service@mortalin.dk

image001.png
BilledeLink:
Bekæmpelse myrer
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Fødevaresikkerhed
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Skadedyrsbekæmpelse
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Insektnet
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Insektnet
image003.png