knap-privat.png
mortalin-logo-web
88 42 00 00
ikon-email.png
loginkey.png
Nyheder
Overskrift (Max 70 tegn):

Hils på Anne-Mette Lynge, vores nye salgskonsulent i Syddanmark

Kort beskrivelse SEO (Max 160 tegn):

Vi er ret stolte over at være så attraktiv en arbejdsplads, at Anne-Mette sagde ja til at blive vores nye kollega.

Indhold:

I dag havde Anne-Mette første arbejdsdag. Hun lagde frisk ud - vi startede med et sælgermøde. Den kommende tid går med at få Anne-Mette introduceret til kollegaerne, produkter og services - og til de kunder, Anne-Mette skal varetage. Men det varer ikke længe, inden du får Anne-Mette at se 'in action.'


Indtil da, kan du læse, hvad Anne-Mette selv siger. "Mortalin har en rigtig god størrelse, ikke en kæmpestor fragter, der er usmidig og heller ikke så lille, at specialistniveauet mangler. En virksomhed, hvor der ikke er langt fra bund til top. Det giver mig mulighed for indflydelse på egen arbejdsdag. Og så er det for en så nysgerrig person som mig spændende at skulle lære et helt nyt område at kende."


Anne-Mette kommer til at køre i Syddanmark - og på følsom industri. Lige nu gælder det om at lære produkterne, services, kunder og kollegaer at kende.


Hvad kan du bidrage med Anne-Mette? 

"Min erfaring fra beredskabssektoren med de mange lovkrav kommer helt klart i spil hos Mortalin. Skadedyrsområdet er om muligt endnu mere lovreguleret. Det giver en arbejdsplads med udvikling, for vi skal hele tiden følge med."


"Mine overordnede faglige mål er at blive en stærk samarbejdspartner for de kunder, jeg får, så de kan udvikle deres forretning. Og så vil jeg være med til at udvikle Mortalin. Personligt vil jeg arbejde på at jeg om et år er klædt så godt på, at jeg kan sælge hele produktpaletten."


Salgsleder Gitte Quaade glæder sig over, at Anne-Mette nu er med på et stærkt sælgerhold, der arbejder på at opbygge tætte og langvarige kunderelationer, hvor tryghed for kunden er i fokus. "Vores produkter og services skal tilføre værdi for kunden, det kan de kun, når vi er i tæt dialog. Jeg glæder mig rigtig meget over at vi har kunnet tiltrække en så stærk kompetence."

Logo-NPMA.png
Logo-BPCA
Logo-CEPA.png
Logo-BS.png

Mortalin er sponsor for:

Logo-Boernecancerfonden
Logo-Team-Rynkeby

A/S Mortalin

Bråbyvej 76 - 4690 Haslev

Tlf.: 88 42 00 00 - E-mail: info@mortalin.dk

CVR: 2438 5914

image001.png
BilledeLink:
Bekæmpelse af myre
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Insektnet
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Fødevaresikkerhed
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Skadedyrsbekæmpelse
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Insektnet
image003.png