knap-privat.png
mortalin-logo-web
Nyheder
Overskrift (Max 70 tegn):

Interne Uddannelsesdage

Kort-beskrivelse-SEO-Max-160-tegn:

De årlige Interne Uddannelsesdage har været afholdt. Denne gang med et godt mix af præsentation af erfaringer fra serviceteknikernes hverdag, eksterne undervisere, fremvisning af produkter og en masse god vidensdeling.

Indhold:

De Interne Uddannelsesdag er i vel overstået! I løbet af tre dage er alle medarbejdere uanset jobfunktion trukket ud af de daglige opgaver og afsted med ca. 50 andre kollegaer, mens de resterende knap 130 kollegaer passer kunderne. Chefgruppen har sammen med den Uddannelsesansvarlige og Teknisk Afdeling sammensat et tætpakket program, i år også med to eksterne undervisere.


I år har vi fokus på behandlingsmidler og -metoder, interne processer, personalegoder samt interessante forsøg med nye serviceydelser og produkter, vi kører i samarbejde med udvalgte kunder.


Uddannelsesdagene er også anledningen til at vi får talt med hinanden på kryds og tværs af geografi og kompetenceområder. Det er også på Uddannelsesdagene, at vi gennem diverse gruppearbejde og dialoger i mindre grupper får sparret, finpudset og testet ideer til nye koncepter og tiltag med de kollegaer, der arbejder med emnet i dagligdagen.


De Interne Uddannelsesdage er fyldt med viden, vidensdeling, afprøvning af praktiske metoder – og selvfølgelige helt fantastiske historier fra vores daglige arbejde.


Intern Uddannelse - viden til forskel 2


- der er viden til forskel

Logo-NPMA.png
Logo-BPCA
Logo-CEPA.png
Logo-BS.png

Mortalin er sponsor for:

Logo-Boernecancerfonden
Logo-Team-Rynkeby

A/S Mortalin

Bråbyvej 76 - 4690 Haslev

Tlf.: 88 42 00 00 - E-mail: service@mortalin.dk

CVR: 2438 5914

 

Cookie politik

ikon-luk-knappe

Vi udfører kommunal rottebekæmpelse og skadedyrsikring efter Regeringens råd og anvisninger omkring forholdsregler og hygiejne.


Alle medarbejdere holdes løbende opdateret omkring situationen og vores kunders krav til adgang og adfærd på lokationer.


Har du spørgsmål til håndtering eller har du ændringer i krav til adgang og adfærd i din virksomhed, beder vi dig sende os en mail på: service@mortalin.dk

image001.png
BilledeLink:
Bekæmpelse myrer
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Fødevaresikkerhed
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Skadedyrsbekæmpelse
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Insektnet
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Insektnet
image003.png