knap-privat.png
mortalin-logo-web
Nyheder
Overskrift (Max 70 tegn):

Kendt kollega i nyt job

Kort-beskrivelse-SEO-Max-160-tegn:

Tim Falkner Quist har i to år været servicetekniker i Mortalin. Da vi oprettede en stilling som Faglig Serviceleder, var Tim klar. Han søgt og fik den.

Indhold:

Den første arbejdsdag i januar er for længst overstået. I Mortalin fejrede vi den med at byde Guldborgsund Kommune og otte nye kollegaer velkomne. Det har du måske læst om.


Faktisk skete der endnu mere. Tim Falkner Quist, som har været vores servicetekniker-kollega i to år, havde søgt – og fik – en nyoprettet stilling som Faglig Serviceleder for området, hvor Guldborgsund Kommune ligger.


Tim kommer med den helt rette baggrund – nemlig en bred en af slagsen, der blandt andet rummer en uddannelse som klejnsmed og seks år som frivillig i Brand & Redning. Kombinationen af ’at kunne noget med hænderne’ og være i stand til at træffe beslutninger og for teamet til at arbejde sammen om løsning er kendetegnende for rigtig mange ansatte i Mortalin.

Både kunder og kollegaer har lært Tim at kende som et menneske, der er troværdigt og tager alle henvendelser og mennesker seriøst og altid er klar til at tage dialogen.


Vi er glade for at byde Tim velkommen som Faglig Serviceleder, og vi ved, at Tim ser frem til at kunne komme rundt og hilse på vores samarbejdspartnere i sit område.

Logo-NPMA.png
Logo-BPCA
Logo-CEPA.png
Logo-BS.png

Mortalin er sponsor for:

Logo-Boernecancerfonden
Logo-Team-Rynkeby

A/S Mortalin

Bråbyvej 76 - 4690 Haslev

Tlf.: 88 42 00 00 - E-mail: service@mortalin.dk

CVR: 2438 5914

 

Cookie politik

ikon-luk-knappe

Vi udfører kommunal rottebekæmpelse og skadedyrsikring efter Regeringens råd og anvisninger omkring forholdsregler og hygiejne.


Alle medarbejdere holdes løbende opdateret omkring situationen og vores kunders krav til adgang og adfærd på lokationer.


Har du spørgsmål til håndtering eller har du ændringer i krav til adgang og adfærd i din virksomhed, beder vi dig sende os en mail på: service@mortalin.dk

image001.png
BilledeLink:
Bekæmpelse myrer
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Fødevaresikkerhed
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Skadedyrsbekæmpelse
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Insektnet
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Insektnet
image003.png