knap-privat.png
mortalin-logo-web
Nyheder
Overskrift (Max 70 tegn):

Mere viden blandt medarbejdere medvirker til at minimere risikoen for skadedyr

Kort-beskrivelse-SEO-Max-160-tegn:

Ved dine medarbejdere, hvordan deres adfærd kan minimere risikoen for at skadedyr trænger i virksomheden? Ofte er det få tiltag, der gør forskellen mellem bygninger uden indtrængende skadedyr og skadyrsangreb

Indhold:

Vore awarness-kursus flytter vi online


Det gør vi,fordi mange af vores kunder netop nu efterspørger kurset til deres medarbejdere, men samtidig ikke ønsker leverandørbesøg i virksomheden. Andre kunder oplever mindre travlhed og vil gerne benytte tiden til at uddanne deres medarbejdere.


Ser vi bort fra de omstændigheder, vi oplever lige nu, så giver et webinar rigtig god mening. Dine medarbejdere kan få undervisning lige dér, hvor de er - det kræver blot en pc, netforbindelse og måske et headset. Det sparer transporttid og glæder miljøet. 


Awareness-kurser er for alle virksomheder, der som en del af den passive sikring ønsker at minimere risikoen for skadedyr i virksomheden. Vores undervisere tager udgangspunkt i den sikringsaftale, I har med os - og i jeres virksomhed. Vi kender forholdene hos jer og kan pege på steder, hvor adfærd gør en forskel. 


Vil du vide mere om, hvordan I kan minimere risikoen for skadedyr, kan du læse en udførlig beskrivelse af webinaret. Kontakt os på tlf. 8842 0000 eller service@mortalin.dk  

Logo-NPMA.png
Logo-BPCA
Logo-CEPA.png
Logo-BS.png

Mortalin er sponsor for:

Logo-Boernecancerfonden
Logo-Team-Rynkeby

A/S Mortalin

Bråbyvej 76 - 4690 Haslev

Tlf.: 88 42 00 00 - E-mail: service@mortalin.dk

CVR: 2438 5914

 

Cookie politik

ikon-luk-knappe

Vi udfører kommunal rottebekæmpelse og skadedyrsikring efter Regeringens råd og anvisninger omkring forholdsregler og hygiejne.


Alle medarbejdere holdes løbende opdateret omkring situationen og vores kunders krav til adgang og adfærd på lokationer.


Har du spørgsmål til håndtering eller har du ændringer i krav til adgang og adfærd i din virksomhed, beder vi dig sende os en mail på: service@mortalin.dk

image001.png
BilledeLink:
Bekæmpelse myrer
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Fødevaresikkerhed
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Skadedyrsbekæmpelse
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Insektnet
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Insektnet
image003.png