knap-privat.png
mortalin-logo-web
Nyheder
Overskrift (Max 70 tegn):

Yderligere fem certificerede hundeekvipager

Kort-beskrivelse-SEO-Max-160-tegn:

Certificeringen af vores rottehundeekvipager kører som planlagt. Den 28. april blev yderligere fem hundeekvipager certificeret. Certificeringen foregik hos en kunde, som stillede lokation til rådighed.


Indhold:

De fem ekvipager var meget forskellige. Her var både erfarne hundeførere, førstegangshundeførere, unge hunde og ældre hunde. En af hundene var som meget ung hvalp blevet bidt af en rotte. Det har krævet en særlig indsats fra hundeføreren at tilføre og styrke hundens selvsikkerhed og atter gøre den miljøstærk.


Alle hundeførere har været gennem en stor og meget individuel udvikling for at nå frem til certificeringsdagen, og de er lykkedes med opgaven.


En certificering skal helst foregå under så virkelige forhold som overhovedet muligt. Det gjorde certificeringen den 28. april. En samarbejdspartner og kunde gennem en del år, lagde lokation til og sørgede for, at den daglige drift kørte videre - også tæt på hunde og førere. Det vil sige, at certificeringen foregik med baggrundsstøj fra kørende lastbiler, trucks, pallevogne og mange, nysgerrige og talende tilskuer.


Vi takker for muligheden for at certificere under 'ægte' forhold, for den store interesse, der var i hundenes og hundeførernes arbejde - og for varm kaffe på en noget frisk forårsdag.


nyhed


Logo-NPMA.png
Logo-BPCA
Logo-CEPA.png
Logo-BS.png

Mortalin er sponsor for:

Logo-Boernecancerfonden
Logo-Team-Rynkeby

A/S Mortalin

Bråbyvej 76 - 4690 Haslev

Tlf.: 88 42 00 00 - E-mail: service@mortalin.dk

CVR: 2438 5914

 

Cookie politik

ikon-luk-knappe

Vi udfører kommunal rottebekæmpelse og skadedyrsikring efter Regeringens råd og anvisninger omkring forholdsregler og hygiejne.


Alle medarbejdere holdes løbende opdateret omkring situationen og vores kunders krav til adgang og adfærd på lokationer.


Har du spørgsmål til håndtering eller har du ændringer i krav til adgang og adfærd i din virksomhed, beder vi dig sende os en mail på: service@mortalin.dk

image001.png
BilledeLink:
Bekæmpelse myrer
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Fødevaresikkerhed
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Skadedyrsbekæmpelse
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Insektnet
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Insektnet
image003.png