knap-privat.png
mortalin-logo-web

Serviceaftaler

Aftaletyper

Hos Mortalin tilbyder vi et udvalg af forskellige behovstilpassede aftaletyper

til vores kunder. Ud fra en risikovurdering af ejendommen/virksomheden

fastlægger vi i samarbejde hvilken type aftale, som passer til de individuelle

behov for sikring imod gnavere og andre skadedyr. Alle aftalerne indeholder

den lovpligtige bygningsgennemgang hvert 3. år.


BASIS

Basis-aftalen indeholder 4 faste årlige service­besøg, udvendige kontrolpunkter. Eventuel tilkøbt myreaftale udføres ved servicebesøg i løbet af foråret.


PLUS

Plus-aftalen indeholder et virksomhedstilpasset antal faste besøg (4-12) årlige servicebesøg og mulighed for både ind- og udvendige kontrolpunkter. Hertil kommer mulighed for at tilkøbe adgang til serviceportalen og en tegning, som viser hvor på ejendommen/virksomheden, kontrolpunkterne er placeret. Eventuel tilkøbt myreaftale udføres ved service­besøg i løbet af foråret.


PLUS2

Plus2-aftalen indeholder et virksomhedstilpasset antal faste besøg (4-12) årlige servicebesøg, mulighed for både ind- og udvendige kon­trolpunkter samt op til 2 årlige omkostningsfrie supplerende servicebesøg. Hertil kommer mulighed for at tilkøbe adgang til serviceportalen og en tegning, som viser hvor på ejendommen/virksomheden, kontrolpunkterne er placeret. Eventuel tilkøbt myreaftale udføres ved service­besøg i løbet af foråret.


PRO

Pro-aftalen indeholder et virksomhedstilpasset antal (4-12) faste årlige servicebesøg, mulighed for både ind- og udvendige kontrolpunkter samt (2-6) årlige omkostningsfrie supplerende servicebesøg. Aftalen indeholder adgang til Ser­viceportalen samt en tegning, som viser, hvor på ejendommen/virksomheden kontrolpunkterne er placeret. Som tillæg til aftalen kan kvalitetsinspektioner og tendensanalyser tilkøbes.


NETTO

Netto-aftalen er en bygningsgennemgang, der svarer til den lovpligtige bygningsgennemgang. Der udarbejdes en rapport, som kunden mod­tager på mail. Eventuel tilkøbt myreaftale udføres ved samme besøg. Al yderligere service og bekæmpelse afregnes på timepris.


PLUS-LANDBRUG

Plus-Landbrug indeholder 6 faste årlige servicebesøg, mulighed for ind- og udvendige kontrolpunkter samt op til 2 årlige omkostnings­frie supplerende servicebesøg. Hovedparten af de faste årlige servicebesøg ligger i vinterhalvåret. Slutpris afhænger af antallet af kontrolpunkter.Aftalemodel_31-08-2020

Logo-NPMA.png
Logo-BPCA
Logo-CEPA.png
Logo-BS.png

Mortalin er sponsor for:

Logo-Boernecancerfonden
Logo-Team-Rynkeby

A/S Mortalin

Bråbyvej 76 - 4690 Haslev

Tlf.: 88 42 00 00 - E-mail: service@mortalin.dk

CVR: 2438 5914

 

Cookie politik

ikon-luk-knappe
PAGE NOT FOUND (id: 382)
image001.png
BilledeLink:
Bierne
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Bekæmpelse myrer
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Fødevaresikkerhed
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Skadedyrsbekæmpelse
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Insektnet
image003.png