knap-privat.png
mortalin-logo-web

Serviceaftaler

Aftaletyper

Hos Mortalin tilbyder vi et udvalg af forskellige behovstilpassede aftaletyper

til vores kunder. Ud fra en risikovurdering af ejendommen/virksomheden

fastlægger vi i samarbejde hvilken type aftale, som passer til de individuelle

behov for sikring imod gnavere og andre skadedyr. Alle aftalerne indeholder

den lovpligtige bygningsgennemgang hvert 3. år.


BASIS

Basis-aftalen indeholder 4 faste årlige service­besøg, udvendige kontrolpunkter. Eventuel tilkøbt myreaftale udføres ved servicebesøg i løbet af foråret.


PLUS

Plus-aftalen indeholder et virksomhedstilpasset antal faste besøg (4-12) årlige servicebesøg og mulighed for både ind- og udvendige kontrolpunkter. Hertil kommer mulighed for at tilkøbe adgang til serviceportalen og en tegning, som viser hvor på ejendommen/virksomheden, kontrolpunkterne er placeret. Eventuel tilkøbt myreaftale udføres ved service­besøg i løbet af foråret.


PLUS2

Plus2-aftalen indeholder et virksomhedstilpasset antal faste besøg (4-12) årlige servicebesøg, mulighed for både ind- og udvendige kon­trolpunkter samt op til 2 årlige omkostningsfrie supplerende servicebesøg. Hertil kommer mulighed for at tilkøbe adgang til serviceportalen og en tegning, som viser hvor på ejendommen/virksomheden, kontrolpunkterne er placeret. Eventuel tilkøbt myreaftale udføres ved service­besøg i løbet af foråret.


PRO

Pro-aftalen indeholder et virksomhedstilpasset antal (4-12) faste årlige servicebesøg, mulighed for både ind- og udvendige kontrolpunkter samt (2-6) årlige omkostningsfrie supplerende servicebesøg. Aftalen indeholder adgang til Ser­viceportalen samt en tegning, som viser, hvor på ejendommen/virksomheden kontrolpunkterne er placeret. Som tillæg til aftalen kan kvalitetsinspektioner og tendensanalyser tilkøbes.


NETTO

Netto-aftalen er en bygningsgennemgang, der svarer til den lovpligtige bygningsgennemgang. Der udarbejdes en rapport, som kunden mod­tager på mail. Eventuel tilkøbt myreaftale udføres ved samme besøg. Al yderligere service og bekæmpelse afregnes på timepris.


PLUS-LANDBRUG

Plus-Landbrug indeholder 6 faste årlige servicebesøg, mulighed for ind- og udvendige kontrolpunkter samt op til 2 årlige omkostnings­frie supplerende servicebesøg. Hovedparten af de faste årlige servicebesøg ligger i vinterhalvåret. Slutpris afhænger af antallet af kontrolpunkter.Aftalemodel_31-08-2020

Logo-NPMA.png
Logo-BPCA
Logo-CEPA.png
Logo-BS.png

Mortalin er sponsor for:

Logo-Boernecancerfonden
Logo-Team-Rynkeby

A/S Mortalin

Bråbyvej 76 - 4690 Haslev

Tlf.: 88 42 00 00 - E-mail: service@mortalin.dk

CVR: 2438 5914

 

Cookie politik

ikon-luk-knappe

Vi udfører kommunal rottebekæmpelse og skadedyrsikring efter Regeringens råd og anvisninger omkring forholdsregler og hygiejne.


Alle medarbejdere holdes løbende opdateret omkring situationen og vores kunders krav til adgang og adfærd på lokationer.


Har du spørgsmål til håndtering eller har du ændringer i krav til adgang og adfærd i din virksomhed, beder vi dig sende os en mail på: service@mortalin.dk

image001.png
BilledeLink:
Bekæmpelse myrer
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Fødevaresikkerhed
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Skadedyrsbekæmpelse
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Insektnet
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Insektnet
image003.png