knap-privat.png
mortalin-logo-web

Vi hjælper med bekæmpelse af myrer


Myrer i huset

Den sorte havemyre (på latin: Lasius niger) er den mest almindelige myre herhjemme, og det er derfor ofte den, man oplever problemer med i vores huse og haver. Myrerne bygger som regel deres reder i jorden, under sten/fliser. Under sokler og i beskadiget træværk på huse er også attraktive bosteder for myrer. Har du opdaget myrer i eller omkring dit hjem kan du som oftest lokalisere deres rede ved hjælp af små bunker jord/grus. Viden om hvor reden befinder sig er en hjælp til bekæmpelse af myrer, da det gør det muligt at bekæmpe dem mere effektivt.Bekæmpelse af myrer

I sig selv er myren fredelig, men derfor er bekæmpelse af myrer alligevel nødvendig. Myren er nemlig generende, fordi den går efter vores fødevarer. Særligt de sødlige af slagsen er tiltrækkende for myrerne. Man risikerer derfor at have dem kravlende rundt i marmelade, kage, frugt og lignende. Der er alt mulig grund til at holde myrerne væk fra fødevarer, da det er uhygiejnisk, da myrerne medfører en stor mængde bakterier. Derudover kan placeringen af deres reder være til skade for bygninger, da de kan underminere fundamentet.


Bekæmpelse af myrer tilbydes fra kr. 1.732 inkl. moms, kørsel og miljøtillæg

Bestil hvepsebekæmpelse

Hvordan slipper man af med myrer?

Mortalin kan hjælpe med at sikre dig mod en invasion af myrer. Når du lader Mortalin stå for myrebekæmpelsen, får du effektiv og professionel hjælp. Vi kan behandle både inde og ude. Hvis du ikke har mulighed for at være hjemme, når vi kommer, skal du blot sørge for, at vi kan få adgang til de nødvendige områder, evt. ved udlevering af nøgle. Det er desuden vigtigt, at du sørger for, at der er ryddet langs soklen, så vi har fri adgang til at behandle.


Vi tilbyder en behandling, der sikkert og effektivt kommer myrerne til livs. Bekæmpelse af myrer foregår fra det tidlige forår. Indvendig giver vi garanti på behandlingen. Ønsker du at bestille bekæmpelse af myrer, beder vi dig udfylde formularen nedenfor. 


Vil du være dækket ind år efter år, og slippe for bekymringer omkring myre, så kan du tegne en aftale om løbende forebyggelse og bekæmpelse af myrer. Udfyld formularen og angiv husets størrelse i grundplan. Så udarbejder vi en kontrakt, som du modtager på den angivne mailadresse - klar til din godkendelse.


Udfyld formularen, så kontakter vi dig for at aftale tidspunkt.

Vælg hvor behandlingen skal foregå *

Bemærk at arbejdet udføres på hverdage i tidsrummet 7-16.
Ved indvendig bekæmpelse skal der være en ansvarlig for husstanden til stede.

Logo-NPMA.png
Logo-BPCA
Logo-CEPA.png
Logo-BS.png

Mortalin er sponsor for:

Logo-Boernecancerfonden
Logo-Team-Rynkeby

A/S Mortalin

Bråbyvej 76 - 4690 Haslev

Tlf.: 88 42 00 00 - E-mail: service@mortalin.dk

CVR: 2438 5914

 

Cookie politik

ikon-luk-knappe
PAGE NOT FOUND (id: 382)
image001.png
BilledeLink:
Bierne
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Bekæmpelse myrer
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Fødevaresikkerhed
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Skadedyrsbekæmpelse
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Insektnet
image003.png