knap-privat.png
mortalin-logo-web

De enlige bier

Beskrivelse:

Forårets blomsterbestøvere er lige nu i fuld aktivitet


De enlige bier, som kan optræde i stort antal på solbeskinnede jordpletter, er ganske fredelige bi-arter, der ikke danner kolonier, men hvor hunnen alene sørger for sit eget afkom. De er ikke aggressive og passer deres egen lille jordtunnel, som de fylder op med æg og pollen. Herefter går der et helt år før den ny generation af bier kommer til syne.


Bierne har en kæmpe betydning for miljøet og det er vigtigt at lade bierne passe deres arbejde. I stedet for at gå i panik over dét, man tror er hvepse, så nyd naturens gang og oplev, hvordan den arbejdsomme bi utrætteligt flyver frem og tilbage til sin lille tunnel.


Arbejder du i en børnehave eller anden institution, så brug lejligheden til at lære børnene om den menneskenære natur; indhegn højen eller jordpletten, hvor bierne er aktive og gør det til et lille "studie-område".

Gedehamsene (eller hvepsene som de populært kaldes) er en helt anden sag; dem vil Mortalin gerne hjælpe dig af med. Lige for øjeblikket er det kun hvepsedronningen, som flyver frem og tilbage til sit afkom i det golfbold-store bo, men inden længe klækker de ny arbejderhvepse og så går det stærkt!


Skadedyrsbranchen og Danmarks Naturfredningsforening går sammen om at passe på den skrøbelige natur.


Spalte 2:


Tilbage

Logo-NPMA.png
Logo-BPCA
Logo-CEPA.png
Logo-BS.png

Mortalin er sponsor for:

Logo-Boernecancerfonden
Logo-Team-Rynkeby

A/S Mortalin

Bråbyvej 76 - 4690 Haslev

Tlf.: 88 42 00 00 - E-mail: service@mortalin.dk

CVR: 2438 5914

 

Cookie politik

ikon-luk-knappe

Vi udfører kommunal rottebekæmpelse og skadedyrsikring efter Regeringens råd og anvisninger omkring forholdsregler og hygiejne.


Alle medarbejdere holdes løbende opdateret omkring situationen og vores kunders krav til adgang og adfærd på lokationer.


Har du spørgsmål til håndtering eller har du ændringer i krav til adgang og adfærd i din virksomhed, beder vi dig sende os en mail på: service@mortalin.dk

image001.png
BilledeLink:
Bekæmpelse myrer
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Fødevaresikkerhed
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Skadedyrsbekæmpelse
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Insektnet
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Insektnet
image003.png