knap-privat.png
mortalin-logo-web

Duer

Beskrivelse:

Forebyggelse og bekæmpelse


Der er mange grunde til at forhindre duer i tage ophold eller bosætte sig på en ejendom. Duer ødelægger bygninger med deres ekskrementer, de sviner og støjer – og duer udgør en hygiejnerisiko. Indfangning og forebyggelse løser problemerne med duer.
Indfangning er ikke populær, for de fleste synes, at duer er et hyggeligt og charmerende indslag i bybilledet. Men for beboerne eller ejerne af en ejendom, hvor duerne har slået sig ned og bygget rede på et loft, stiller sagen sig lidt anderledes.
Duer sviner meget, når de er mange. Og har de indtaget et loftrum, udklækkes dermider, lopper, biller og møl fra deres ekskrementer og redemateriale. Og disse insekterne trænger nemt ned i de øverste lejligheder til gene for beboerne.

Forebyggelse løser problemet


Man kan selv gøre en indsats for at undgå duetilhold eller begrænse duebestandens størrelse. Den afhænger helt af rede- og fødemuligheder.
Ejendommen skal gennemgås regelmæssigt for knuste tagvinduer, afblæste skiferplader, tegl og manglende gitre for ventilationsåbninger. Derudover skal man ikke lægge fuglefoder ud.
Mortalin opsætter duesikring – systemer, som forhindrer duerne i at bosætte sig på ejendommen. DuEL er et af de nyeste systemer, hvor en strømførende tråd får duerne til at holde sig væk. En af fordelene ved systemet er, at det er meget lidt synligt fra gaden. Andre systemer – pigge og tråde – ses lidt mere, men er ligeså effektive.


Skadedyr Duer

Spalte 2:

Bekæmpelse – når skaden er sket


Har duerne allerede bosat sig, er dueindfangning løsningen efterfulgt af en duesikring som forebyggelse.
MORTALIN indfanger duer i fælder, desinficerer og rengør loftsrum og etablerer dusikringssystemer, så man undgår flere problemer.

Tilbage

Logo-NPMA.png
Logo-BPCA
Logo-CEPA.png
Logo-BS.png

Mortalin er sponsor for:

Logo-Boernecancerfonden
Logo-Team-Rynkeby

A/S Mortalin

Bråbyvej 76 - 4690 Haslev

Tlf.: 88 42 00 00 - E-mail: service@mortalin.dk

CVR: 2438 5914

 

Cookie politik

ikon-luk-knappe

Vi udfører kommunal rottebekæmpelse og skadedyrsikring efter Regeringens råd og anvisninger omkring forholdsregler og hygiejne.


Alle medarbejdere holdes løbende opdateret omkring situationen og vores kunders krav til adgang og adfærd på lokationer.


Har du spørgsmål til håndtering eller har du ændringer i krav til adgang og adfærd i din virksomhed, beder vi dig sende os en mail på: service@mortalin.dk

image001.png
BilledeLink:
Bekæmpelse myrer
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Fødevaresikkerhed
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Skadedyrsbekæmpelse
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Insektnet
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Insektnet
image003.png