knap-privat.png
mortalin-logo-web

Katte

Beskrivelse:

Katte


En YardGard Dyreskræmmer er en effektiv katteskræmmer


Katte kan i nogen grad skræmmes væk med en YardGard dyreskræmmer, som du kan købe i Mortalins WebShop.
Katten er et rovdyr, men forvolder normalt ingen skade for mennesker.

Katte giver problemer, når de får lov til at formere sig uhindret og bliver så mange, at omgivelserne plages af støj og spektakler. Desuden kan en kat være hård ved havens øvrige dyrebestand og derfor være en plage, selv om den ikke betragtes som et skadedyr.

En YardGard udsender højfrekvente lydsignaler, og den kan indstilles med flere forskellige lyde, målrettet til det enkelte dyr. Så en YardGard kan også fungere som katteskræmmer.


Katte

Spalte 2:

Indfangning af katte


Hvis katte får lov at formere sig uhindret, kan de blive til mange i løbet af kort tid, og så hjælper en YardGard dyreskræmmer ikke særligt meget. Kommunen griber ofte ind i de tilfælde, hvor tingene har taget overhånd, og foretager katteindfangning.

Det er en opgave MORTALIN tager sig af med opsætning af fælder, fodring og indfangning – efterfulgt af en aflivning hos dyrlægen.
Er der mange katte, som kommer fra en ejendom i nærheden, skal du kontakte din kommune og høre, om de vil sætte en indfangning igang.


Kontakt Mortalin


Har du problemer med katte og gerne vil vide mere om YardGard dyreskræmmer, kan du ringe på 7015 1069 eller maile på info@mortalin.dk

Tilbage

Logo-NPMA.png
Logo-BPCA
Logo-CEPA.png
Logo-BS.png

Mortalin er sponsor for:

Logo-Boernecancerfonden
Logo-Team-Rynkeby

A/S Mortalin

Bråbyvej 76 - 4690 Haslev

Tlf.: 88 42 00 00 - E-mail: service@mortalin.dk

CVR: 2438 5914

 

Cookie politik

ikon-luk-knappe

Vi udfører kommunal rottebekæmpelse og skadedyrsikring efter Regeringens råd og anvisninger omkring forholdsregler og hygiejne.


Alle medarbejdere holdes løbende opdateret omkring situationen og vores kunders krav til adgang og adfærd på lokationer.


Har du spørgsmål til håndtering eller har du ændringer i krav til adgang og adfærd i din virksomhed, beder vi dig sende os en mail på: service@mortalin.dk

image001.png
BilledeLink:
Bekæmpelse myrer
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Fødevaresikkerhed
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Skadedyrsbekæmpelse
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Insektnet
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Insektnet
image003.png