knap-privat.png
mortalin-logo-web

Mus

Beskrivelse:

MUS skal bekæmpes, da de er potentielle smittebærere


Mus kan bekæmpes med gift, musesmækfælder, elektriske musefælder og snilde
Mus skal bekæmpes såvel ude som inde. Ude med gift i depoter, inde med fælder. Det er husmus og halsbåndmus, som oftest søger ind i huset efter føde og redesteder.
Fang altid mus indendørs med musefælder, for at undgå lugtgener efter døde mus. Tænk på, at mus kan komme ind næsten overalt – en åbning på 7 mm er nok, og man skal ikke undre sig, hvis der er mus på loftet, for mus er dygtige til at klatre – selv på lodrette flader.
Musebekæmpelse i hjemmet sker bedst med mekaniske eller elektriske musefælder. Men husk at tømme fælderne, ellers undgår du ikke lugten efter døde mus.


Køb musefælder i Mortalins WebShop


Mus

Spalte 2:

Mus er smittebærere


Mus foretrækker frø- og kornprodukter, men er stort set altædende. Mus er i ligeså høj grad smittebæreresom rotter. De afmærker deres territorium med urin, efterlader ekskrementer overalt og søger føde i skraldespande og på lossepladser – og de kan herfra overføre smitte/sygdomme til mennesker og dyr. Derfor skal mus bekæmpes.

Der er mange steder, hvor mus udgør en speciel hygiejnerisiko – vuggestuer, børnehaver, plejehjem og andre institutioner, køkkener og kantiner.


 


 

Tilbage

Logo-NPMA.png
Logo-BPCA
Logo-CEPA.png
Logo-BS.png

Mortalin er sponsor for:

Logo-Boernecancerfonden
Logo-Team-Rynkeby

A/S Mortalin

Bråbyvej 76 - 4690 Haslev

Tlf.: 88 42 00 00 - E-mail: service@mortalin.dk

CVR: 2438 5914

 

Cookie politik

ikon-luk-knappe

Vi udfører kommunal rottebekæmpelse og skadedyrsikring efter Regeringens råd og anvisninger omkring forholdsregler og hygiejne.


Alle medarbejdere holdes løbende opdateret omkring situationen og vores kunders krav til adgang og adfærd på lokationer.


Har du spørgsmål til håndtering eller har du ændringer i krav til adgang og adfærd i din virksomhed, beder vi dig sende os en mail på: service@mortalin.dk

image001.png
BilledeLink:
Bekæmpelse myrer
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Fødevaresikkerhed
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Skadedyrsbekæmpelse
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Insektnet
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Insektnet
image003.png