knap-privat.png
mortalin-logo-web

Myrer

Beskrivelse:

Myrer – sort havemyre (Lasius niger)


Forebyggelse og bekæmpelse af sort havemyre . Det er som regel den sorte havemyre, som giver problemer, når der er myrer i hjemmet. Tegn en myreaftale med Mortalin, hvis du får dem ind hvert år.

Myrer er skadedyr, selvom du måske bare opfatter dem som irriterende små størrelser. De er myreflittige til at gnave og ødelægge, og så er de potentielle
smittebærere. Så myrer i huset eller hjemmet skal bekæmpes.

 

Myrebekæmpelse – og forebyggelse


I det tidlige forår – før myrerne er blevet aktive efter vinteren – sprøjter Mortalin sokler og sålbænke med en forebyggende myregift. Behandlingen holder normalt året ud, men kommer der alligevel havemyrer i sæsonen, træder garantien i kraft. 

Læs mere om professionel myrebebekæmpelse eller bestil i Mortalins WebShop


Myrer

Spalte 2:

Gør det selv


Du kan selv bekæmpe myrer – og det er ikke særligt besværligt med de rigtige produkter. Du skal bare have lidt tålmodighed og være opmærksom i en kort periode.

Brug en spraydåse med insektmiddel Mortalin Flueaerosol  til den aktive bekæmpelse – den virker her og nu, men kun på de myrer, du kan se.
Eller brug myrespray (TRINOL 810 insektmiddel) både til bekæmpelse og forebyggelse, hvis problemet ikke er så stort. Der går lidt længere tid, men det er særdeles effektivt.


Myrer er ikke kun sorte havemyrer


Der er også faraomyrer, orangemyrer og alle de andre. Mortalin bekæmper alle myrearter, men fordi myrerne har så forskellig levevis, er det vigtigt at vide hvilken art, man har med at gøre, så bekæmpelsen kan optimeres. Mortalins biologer har et omfattende kendskab til de danske myrearter – både de indfødte og de importerede.

Myrer, uanset om de er i hjemmet, huset, lejligheden, virksomheden eller butikken, kan bekæmpes forholdsvist nemt. Men det kræver en koncentreret indsats ofte over flere år at få dem udryddet.


 

Tilbage

Logo-NPMA.png
Logo-BPCA
Logo-CEPA.png
Logo-BS.png

Mortalin er sponsor for:

Logo-Boernecancerfonden
Logo-Team-Rynkeby

A/S Mortalin

Bråbyvej 76 - 4690 Haslev

Tlf.: 88 42 00 00 - E-mail: service@mortalin.dk

CVR: 2438 5914

 

Cookie politik

ikon-luk-knappe

Vi udfører kommunal rottebekæmpelse og skadedyrsikring efter Regeringens råd og anvisninger omkring forholdsregler og hygiejne.


Alle medarbejdere holdes løbende opdateret omkring situationen og vores kunders krav til adgang og adfærd på lokationer.


Har du spørgsmål til håndtering eller har du ændringer i krav til adgang og adfærd i din virksomhed, beder vi dig sende os en mail på: service@mortalin.dk

image001.png
BilledeLink:
Bekæmpelse myrer
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Fødevaresikkerhed
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Skadedyrsbekæmpelse
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Insektnet
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Insektnet
image003.png