knap-privat.png
mortalin-logo-web
88 42 00 00
ikon-email.png
loginkey.png

UV-lysfældeservice

Mortalin har et stort udvalg af UV-lysfælder, som dækker alle formål.


Insekter, som flyver omkring i virksomheden, udgør en trussel mod hygiejnen – ikke mindst i fødevarevirksomheder og medicinalindustrien.

UV-lysfælder er et vigtigt våben i kampen mod de flyvende insekter. Insekterne tiltrækkes af UV-lyset og flyver i fælden, hvor de nemt og effektivt bekæmpes uden brug af gift.


Der findes to typer UV-lysfælder:

Med limplade - til fødevare-, medicinal- og emballageindustrien og andre følsomme virksomheder. Limpladerne sikrer, at insekterne bliver i fælden, da de klistrer fast på pladen. Dermed er der minimal risiko for, at de falder ned i fødevarerne.

Med højspændingsgitter - til mindre følsomme virksomheder, hvor eventuelle fragmenter af sprængte insekter, når de rammer højspændingsgitteret, ikke giver hygiejneproblemer.


Dit valg af UV-lysfælde afhænger af, hvilke krav der stilles til hygiejneniveauet i virksomheden. Mortalin har mange års erfaring med UV-lysfælder og kommer gerne ud og rådgiver om valg af type, størrelse og placering. 


Hent vores UV-lysfældebrochure og få et overblik. En grundig gennemgang og dialog omkring mulighederne i netop din virksomhed giver vores sælgere.

En UV-fældeservice aftale kan fx indeholde:

Logo-NPMA.png
Logo-BPCA
Logo-CEPA.png
Logo-BS.png

Mortalin er sponsor for:

Logo-Boernecancerfonden
Logo-Team-Rynkeby

A/S Mortalin

Bråbyvej 76 - 4690 Haslev

Tlf.: 88 42 00 00 - E-mail: info@mortalin.dk

CVR: 2438 5914

 

Cookiepolitik

image001.png
BilledeLink:
Fødevaresikkerhed
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Skadedyrsbekæmpelse
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Insektnet
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Insektnet
image003.png