knap-privat.png
mortalin-logo-web

UV-lysfældeservice

Mortalin har et stort udvalg af UV-lysfælder, som dækker alle formål.


Insekter, som flyver omkring i virksomheden, udgør en trussel mod hygiejnen – ikke mindst i fødevarevirksomheder og medicinalindustrien.

UV-lysfælder er et vigtigt våben i kampen mod de flyvende insekter. Insekterne tiltrækkes af UV-lyset og flyver i fælden, hvor de nemt og effektivt bekæmpes uden brug af gift.


Der findes to typer UV-lysfælder:

Med limplade - til fødevare-, medicinal- og emballageindustrien og andre følsomme virksomheder. Limpladerne sikrer, at insekterne bliver i fælden, da de klistrer fast på pladen. Dermed er der minimal risiko for, at de falder ned i fødevarerne.

Med højspændingsgitter - til mindre følsomme virksomheder, hvor eventuelle fragmenter af sprængte insekter, når de rammer højspændingsgitteret, ikke giver hygiejneproblemer.


Dit valg af UV-lysfælde afhænger af, hvilke krav der stilles til hygiejneniveauet i virksomheden. Mortalin har mange års erfaring med UV-lysfælder og kommer gerne ud og rådgiver om valg af type, størrelse og placering. 


Hent vores UV-lysfældebrochure og få et overblik. En grundig gennemgang og dialog omkring mulighederne i netop din virksomhed giver vores sælgere.

En UV-fældeservice aftale kan fx indeholde:

Logo-NPMA.png
Logo-BPCA
Logo-CEPA.png
Logo-BS.png

Mortalin er sponsor for:

Logo-Boernecancerfonden
Logo-Team-Rynkeby

A/S Mortalin

Bråbyvej 76 - 4690 Haslev

Tlf.: 88 42 00 00 - E-mail: service@mortalin.dk

CVR: 2438 5914

 

Cookie politik

ikon-luk-knappe

Vi udfører kommunal rottebekæmpelse og skadedyrsikring efter Regeringens råd og anvisninger omkring forholdsregler og hygiejne.


Alle medarbejdere holdes løbende opdateret omkring situationen og vores kunders krav til adgang og adfærd på lokationer.


Har du spørgsmål til håndtering eller har du ændringer i krav til adgang og adfærd i din virksomhed, beder vi dig sende os en mail på: service@mortalin.dk

image001.png
BilledeLink:
Bekæmpelse myrer
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Fødevaresikkerhed
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Skadedyrsbekæmpelse
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Insektnet
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Insektnet
image003.png