Målet er at give deltagerne et grundlæggende kendskab til HACCP, så de kan indgå som medlemmer af virksomhedens HACCP / Fødevaresikkerheds team.
Kursets indhold sikrer opfyldelse af kravene til uddannelse af HACCP / fødevaresikkerheds teamets medlemmer som beskrevet i BRC Global Standard Food og ISO 22000.
HACCP er et af de vigtigste værktøjer inden for fødevaresikkerhed.
Kurset bygges op omkring HACCP principperne og BRC Global Standard Food og / eller ISO 22000.
Kursusbevis udstedes for samtlige deltagere.
Varighed: 6 timer.
Deltagerantal max. 12 personer.
Vil du vide mere Mortalins hygiejnekurser, eller ønsker du en pris, er du velkommen til at kontakte os på 8842 0000 eller på service@mortalin.dk
A/S Mortalin
Bråbyvej 76 - 4690 Haslev
Tlf.: 88 42 00 00 - E-mail: service@mortalin.dk
CVR: 2438 5914
Vi udfører kommunal rottebekæmpelse og skadedyrsikring efter Regeringens råd og anvisninger omkring forholdsregler og hygiejne.
Alle medarbejdere holdes løbende opdateret omkring situationen og vores kunders krav til adgang og adfærd på lokationer.
Har du spørgsmål til håndtering eller har du ændringer i krav til adgang og adfærd i din virksomhed, beder vi dig sende os en mail på: service@mortalin.dk