knap-privat.png
mortalin-logo-web
70 15 10 69
ikon-email.png
loginkey.png

HACCP

Få styr på HACCP principperne

 

Målet er at give deltagerne et grundlæggende kendskab til HACCP, så de kan indgå som medlemmer af virksomhedens HACCP / Fødevaresikkerheds team.
Kursets indhold sikrer opfyldelse af kravene til uddannelse af HACCP / fødevaresikkerheds teamets medlemmer som beskrevet i BRC Global Standard Food og ISO 22000.

HACCP er et af de vigtigste værktøjer inden for fødevaresikkerhed.

 

Kursets indhold

 

På et HACCP Kursus gennemgås flg.:


 

  • HACCP principperne
  • Risikovurdering
  • Dokumentation af risikoanalysen
  • Dokumentation for overvågning af CCP’er, GMP og/eller oPRP / PRP’er
  • Fødevaresikkerhedsteamets rolle
  • Kommunikation om fødevaresikkerhed
  • Intern audit


 

 


 

Kursets opbygning

Kurset bygges op omkring HACCP principperne og BRC Global Standard Food og / eller ISO 22000.

Kursusbevis udstedes for samtlige deltagere.


Varighed: 6 timer.


Deltagerantal max. 12 personer.


Kursusinformation

Vil du vide mere Mortalins hygiejnekurser, eller ønsker du en pris, er du velkommen til at kontakte os på 70 15 10 69 eller på info@mortalin.dk

Logo-NPMA.png
Logo-BPCA
Logo-CEPA.png
Logo-BS.png

A/S Mortalin

Bråbyvej 76 - 4690 Haslev

Tlf.: 70 15 10 69 - E-mail: info@mortalin.dk

CVR: 2438 5914

image001.png
BilledeLink:
Fødevaresikkerhed
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Skadedyrsbekæmpelse
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Insektnet
image003.png