knap-privat.png
mortalin-logo-web

HACCP

Få styr på HACCP principperne

 

Målet er at give deltagerne et grundlæggende kendskab til HACCP, så de kan indgå som medlemmer af virksomhedens HACCP / Fødevaresikkerheds team.
Kursets indhold sikrer opfyldelse af kravene til uddannelse af HACCP / fødevaresikkerheds teamets medlemmer som beskrevet i BRC Global Standard Food og ISO 22000.

HACCP er et af de vigtigste værktøjer inden for fødevaresikkerhed.

 

Kursets indhold

 

På et HACCP Kursus gennemgås flg.:


 

  • HACCP principperne
  • Risikovurdering
  • Dokumentation af risikoanalysen
  • Dokumentation for overvågning af CCP’er, GMP og/eller oPRP / PRP’er
  • Fødevaresikkerhedsteamets rolle
  • Kommunikation om fødevaresikkerhed
  • Intern audit


 

 


 

Kursets opbygning

Kurset bygges op omkring HACCP principperne og BRC Global Standard Food og / eller ISO 22000.

Kursusbevis udstedes for samtlige deltagere.


Varighed: 6 timer.


Deltagerantal max. 12 personer.


Kursusinformation

Vil du vide mere Mortalins hygiejnekurser, eller ønsker du en pris, er du velkommen til at kontakte os på 8842 0000 eller på service@mortalin.dk

Logo-NPMA.png
Logo-BPCA
Logo-CEPA.png
Logo-BS.png

Mortalin er sponsor for:

Logo-Boernecancerfonden
Logo-Team-Rynkeby

A/S Mortalin

Bråbyvej 76 - 4690 Haslev

Tlf.: 88 42 00 00 - E-mail: service@mortalin.dk

CVR: 2438 5914

 

Cookie politik

ikon-luk-knappe
PAGE NOT FOUND (id: 382)
image001.png
BilledeLink:
Bierne
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Bekæmpelse myrer
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Fødevaresikkerhed
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Skadedyrsbekæmpelse
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Insektnet
image003.png