knap-privat.png
mortalin-logo-web
FAQ
Navn:

Hvilket kursus skal jeg vælge?

Beskrivelse:

Som udgangspunkt skal alle, som behandler fødevarer have viden om fødevarehygiejne på et niveau som svarer til Certifikatkurset. Omfatter arbejdet med fødevarerne kun behandling af et begrænset varesortiment, hvor der kun er minimal sundhedsmæssig risiko, er Basiskurset tilstrækkeligt.


Et begrænset varesortiment er fx:

  • Opvarmning af pølser, brød samt pomfritter
  • Behandling ved bake-off af brød
  • Salg af soft-ice og gl. dags isvafler




Spalte 2:

Er du stadig i tvivl om hvilket kursus du skal vælge, så kan du kan læse mere omkring hygiejnekurserne her.

Tilbage

Logo-NPMA.png
Logo-BPCA
Logo-CEPA.png
Logo-BS.png

Mortalin er sponsor for:

Logo-Boernecancerfonden
Logo-Team-Rynkeby

A/S Mortalin

Bråbyvej 76 - 4690 Haslev

Tlf.: 88 42 00 00 - E-mail: service@mortalin.dk

CVR: 2438 5914

 

Cookie politik

ikon-luk-knappe

Vi udfører kommunal rottebekæmpelse og skadedyrsikring efter Regeringens råd og anvisninger omkring forholdsregler og hygiejne.


Alle  medarbejdere holdes løbende opdateret omkring situationen og vores kunders krav til adgang og adfærd på lokationer. Administrativt personale arbejder i videste mulig omfang hjemmefra. 


Læs om vores adfærd, forholdsregler og bestræbelser på at minimere smitterisiko for Corona.


Du kan kontakte os på 8842 0000 eller service@mortalin.dk

image001.png
BilledeLink:
Bekæmpelse myrer
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Fødevaresikkerhed
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Skadedyrsbekæmpelse
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Insektnet
image003.png
image001.png
BilledeLink:
Insektnet
image003.png